NBA

NBA: Ο Στίβεν Άνταμς "κούφανε" τη δημοσιογράφο στη flash interview με την απάντηση που έδωσε

Memphis Grizzlies center Steven Adams (4) in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 20, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Memphis Grizzlies center Steven Adams (4) in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 20, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Ο Στίβεν Άνταμς έκανε ρεκόρ καριέρας με 13 επιθετικά ριμπάουντ στη νίκη επί των Σακραμέντο Κινγκς, δίνοντας επική απάντηση για το πώς τα κατάφερε.

Ο Στίβεν Άνταμς κυριάρχησε στις δύο ρακέτες, στη νίκη των Μέμφις Γκρίζλις επί των Σακραμέντο Κινγκς τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου. Με τα 13 επιθετικά ριμπάουντ (career high) που πήρε (και τα 23 στο σύνολο) δεν άφησε ευκαιρία να πάει χαμένη, με το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε να αποτελεί το θέμα συζήτησης μετά από το τέλος του αγώνα.

Όντας σεσημασμένος βέβαια για το αφοπλιστικό χιούμορ του, όταν ρωτήθηκε για το πώς τα κατάφερε, πέταξε το μπαλάκι στους συμπαίκτες του: "Είμαστε άθλιοι στο σουτ, οπότε αστοχούσαμε συνέχεια".

Η δημοσιογράφος που είχε επιφορτιστεί με τη flash interview πάγωσε ελαφρώς, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε το αστείο του πράγματος, λέγοντας πως "η ειλικρίνεια του Στίβεν Άνταμς δεν θα παλιώσει ποτέ".

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ