ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: Ο Στιβ Κερ τα... είπε με Σαλάχ, Βαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ στο προπονητικό κέντρο της Λίβεπουλ

Golden State Warriors head coach Steve Kerr high-fives the crowd during the NBA Championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022, in San Francisco. (AP Photo/John Hefti)
Golden State Warriors head coach Steve Kerr high-fives the crowd during the NBA Championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022, in San Francisco. (AP Photo/John Hefti) 2022 AP PHOTO/JOHN HEFTI

Ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και συνομίλησε με Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ, με τον πρώτο να ανεβάζει κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ο Στιβ Κερ έκανε ένα διάλειμμα και πήγε μέχρι την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ.

Ο πολύπειρος κόουτς του Στεφ Κάρι και των υπολοίπων βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και συνομίλησε με Σαλάχ, Βαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Στιβ Κερ έχει δηλώσει στο παρελθόν την αγάπη του για την Λίβερπουλ και με αφορμή την επίσκεψή του στην Αγγλία δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τα αστέρια της ομάδας. Την φωτογραφία ανέβασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ NBA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ