NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι θα μείνει εκτός δράσης για εβδομάδες και οι Γουόριορς θα τα βρουν σκούρα

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα μαντάτα για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που θα χάσουν τον Στεφ Κάρι για "αρκετές εβδομάδες" μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο στο ματς κόντρα στους Πέλικανς.

Πολύ άσχημα τα νέα που έλαβαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο ηγέτης τους. Ο Στεφ Κάρι ο οποίος χτύπησε στον ώμο στη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα με του Ιντιάνα Πέισερς θα πρέπει να μείνει στα πιτς για "αρκετές εβδομάδες" όπως έγινε γνωστό κι αυτό συνιστά τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα του Στιβ Κερ η οποία έχει ρεκόρ 14-15.

Ο Κάρι μετράει φέτος 30 πόντους (59% δίποντο, 43.4% τρίποντο), 6.6 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια και αποτελεί φυσικά το καλύτερο asset των περσινών πρωταθλητών του NBA, οι οποίοι θα δυσκολευτούν αρκετά να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της Δύσης, η οποία και οδηγεί απευθείας στα play-offs (σσ. όσες ομάδες βρεθούν στις θέσεις 7-10 θα παίξουν στο play-in tournament), αφού η εικόνα τους μακριά από το Chase Center είναι άκρως ανησυχητική (2-13 εκτός έδρας).

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ