ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

NBA: Ο Στεφ Κάρι έσπασε το δικό του ρεκόρ στα τρίποντα, έφτασε τα 158 σερί ματς με ένα εύστοχο

Ο Στέφεν Κάρι στη νίκη των Γουόριορς επί των Τζαζ
Ο Στέφεν Κάρι στη νίκη των Γουόριορς επί των Τζαζ AP PHOTO/ISAAC HALE

Ο Στεφ Κάρι συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία, αφού στον αγώνα με τους Τζαζ έφτασε τα 158 συνεχόμενα παιχνίδια όπου ευστόχησε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ.

Ο Στεφ Κάρι αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά ότι είναι μία κατηγορία μόνος του. Αυτό έκανε και στον αγώνα με τους Τζαζ (νίκη των Γουόριορς με 123-116 στην Γιούτα), όπου έσπασε ένα σπουδαίο - δικό του - ρεκόρ.

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους με 6/12 τρίποντα. Ήταν όμως το πρώτο τρίποντο που σημείωσε που είχε ιστορική σημασία. Ο λόγος είναι ότι χάρη σε αυτό το τρίποντο έφτασε τα 158 συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του NBA. Η προηγούμενη ανήκε πάλι σε αυτόν με 157 παιχνίδια από το - όχι τόσο μακρινό - 2016.

Το συγκεκριμένο επίτευγμα έρχεται έτσι να προστεθεί σε μία σεζόν που ο Κάρι έγινε ο ρέκορντμαν στην ιστορία του NBA στα τρίποντα, αλλά και ο πρώτος παίκτης που έσπασε το φράγμα των 3.000 τριπόντων στην κανονική περίοδο.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο Κάρι απέτυχε να ευστοχήσει έστω σε ένα τρίποντο σε έναν αγώνα ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2018, σε μία εντός έδρας ήττα των Γουόριορς με 111-134 από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε εκείνο το ματς είχε 10 πόντους με 5/10 δίποντα και 0/4 τρίποντα.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ