NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι αποβλήθηκε επειδή πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα

NBA: Ο Στεφ Κάρι αποβλήθηκε επειδή πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα
PRINTSCREEN

Άσχημη στιγμή για τον Στεφ Κάρι στον αγώνα των Γουόριορς με τους Γκρίζλις, με τον σταρ του Γκόλντεν Στέιτ να αποβάλλεται επειδή πάνω στον εκνευρισμό του πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα.

Τα νεύρα πληρώνονται. Ο Στεφ Κάρι το ξέρει αυτό ή τουλάχιστον θα έπρεπε να το θυμάται, πριν προχωρήσει σε μία κίνηση που παρά λίγο να στοιχίσει μία νίκη στους Γουόριορς.

Στον αγώνα με τους Γκρίζλις (νίκη με 122-120 του Γκόλντεν Στέιτ) ο All Star γκαρντ ξέσπασε με τον λάθος τρόπο με 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε του αγώνα, όταν - εκνευρισμένος επειδή δεν πήρε πάσα από τον Τζόρνταν Πουλ - πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα. Αποτέλεσμα; Ο διαιτητής που ήταν κοντά του να τον αποβάλλει για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ελάχιστοι κατάλαβαν τον λόγο της αποβολής του Κάρι. Μετά ωστόσο το replay της φάσης έγινε σαφές γιατί αποβλήθηκε. Η ειρωνεία της υπόθεσης βέβαια είναι ότι τελικά οι Γουόριορς νίκησαν χάρη σε καλάθι του Πουλ, ο οποίος ήταν η αιτία να αποβληθεί ο συμπαίκτης του!

Δείτε το VIDEO με την αποβολή του Κάρι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ