NBA

NBA: Ο Σκουτ Χέντερσον - φαβορί για το Νο2 ή το Νο3 του Draft - θα κάνει workout μόνο με Μπλέιζερς και Χόρνετς

Ο Σκουτ Χέντερσον
Ο Σκουτ Χέντερσον Ⓒ 2022 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σκουτ Χέντερσον (19 χρονών, 1.88 μέτρα), που θεωρείται δεδομένο ότι θα επιλεγεί είτε στο Νο2 είτε στο Νο3 του NBA Draft 2023, προπονήθηκε με τους Μπλέιζερς και δήλωσε ότι θα κάνει το ίδιο και για τους Χόρνετς, αλλά δεν σκοπεύει να περάσει από workout άλλης ομάδας.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Σκουτ Χέντερσον (19 χρονών, 1.88 μέτρα) θεωρείτο δεδομένο ότι θα επιλεγεί στο Νο2 του NBA Draft 2023, πίσω από τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Λίγες εβδομάδες πριν την μεγάλη ημέρα, οι περισσότερες προβλέψεις τον δίνουν είτε στο Νο2 ως επιλογή των Χόρνετς, είτε στο Νο3, ως επιλογή των Μπλέιζερς (πίσω και από τον Μπράντον Μίλερ).

Έχοντας αυτά υπόψη του, ο εκρηκτικός γκαρντ - που φέτος αγωνίστηκε στην G-League με την Ignite team του NBA - γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να περάσει από workout μόνο με τους Χόρνετς και τους Μπλείζερς ενόψει του NBA Draft. Για την ακρίβεια, πέρασε ήδη από δοκιμαστικό και συνέντευξη από το Πόρτλαντ και σύντομα αναμένεται να το κάνει και στην Σάρλοτ.

Ο λόγος; Δεν θεωρεί σημαντικό να μιλήσει με άλλες ομάδες από την στιγμή που θεωρείται απίθανο να πέσει κάτω από το Νο3. Παράλληλα, δεν θεωρεί ότι έχει νόημα να δοκιμαστεί από τους Σπερς - που επιλέγουν στο Νο1 - αφού όλοι ξέρουν ότι το Σαν Αντόνιο θα επιλέξει τον Γουεμπανιαμά.

Αντί επιλόγου: Ιδού τα highlights από την φετινή παρουσία του Χέντερσον στην G-League, που ίσως εξηγούν γιατί θεωρείται δεδομένο ότι θα επιλεγεί τόσο ψηλά στο φετινό NBA Draft:

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ