NBA

NBA: Ο Σακίλ έστειλε και τους Νετς στο Κανκούν με οδηγό τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ

NBA: Ο Σακίλ έστειλε και τους Νετς στο Κανκούν με οδηγό τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Μετά τους Λέικερς ο Σακίλ Ο'Νιλ έστειλε για διακοπές στο Κανκούν και τους Νετς μετά από τον αποκλεισμό τους από τους Σέλτικς, με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να το... τερματίζει και να αναλαμβάνει χρέη οδηγού στο λεωφορείο.

Το τρολάρισμα στους Νετς δεν έχει σταματημό μετά από τον αποκλεισμό τους από τους Σέλτικς. Η ομάδα του Μπρούκλιν είδε τη Βοστώνη να βγάζει τη σκούπα και να κλείνει τη σειρά με 4-0 νίκες, με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ πλέον να είναι και επίσημα σε διακοπές.

Η εκπομπή "Inside the NBA" του ΤΝΤ που παρουσιάζουν οι Σακίλ Ο'Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχε όρεξη για πλάκα όπως κάθε φορά, συνεπώς έστειλε τους Νετς για διακοπές στο Κανκούν, εκεί όπου πριν μερικές εβδομάδες είχαν στείλει τους Λέικερς.

Αυτή τη φορά όμως το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Το χιουμοριστικό video που ανέβασαν δείχνει το λεωφορείο των Νετς σε άκρως χαλαρή διάθεση, τον Στιβ Νας να τραγουδάει και τον Κέβιν Ντουράντ να... δίνει ρεσιτάλ. Το λεωφορείο οδηγεί ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, όπως είπε και στην εκπομπή, ενώ δείχνουν τον Μπεν Σίμονς να κάνει οτοστόπ και να ανεβαίνει και αυτός στο πούλμαν για Κανκούν.

Μάλιστα στο στούντιο της εκπομπής, τόσο ο Σακίλ όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές έβαλαν τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να αφήσει το πόστο του και να οδηγήσει ένα αληθινό λεωφορείο.

Από το τρολάρισμα της εκπομπής δεν μπορούσαν να ξεφύγουν και οι Χοκς οι οποίοι αποκλείστηκαν από τους Χιτ με 4-1. Το video δείχνει το ναυαγισμένο πλοίο των Χοκς και τους παίκτες να πηγαίνουν για ψάρεμα και ύστερα στο waffle house, με το στούντιο να έχει εφέ αέρα και βροχής.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ