NBA

NBA: Ο Ρικ Καρλάιλ δάκρυσε βλέποντας το video - αφιέρωμα των Μάβερικς προς τιμήν του

Ο Ρικ Καρλάιλ
Ο Ρικ Καρλάιλ Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρικ Καρλάιλ επέστρεψε για πρώτη φορά στο Ντάλας ως αντίπαλος των Μάβερικς από τότε που παραιτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και δεν άντεξε, βάζοντας τα κλάματα βλέποντας το αφιέρωμα της πρώην ομάδας του για τα 13 χρόνια συνύπαρξης.

Ο Ρικ Καρλάιλ είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία των Μάβερικς. Πέρασε 13 χρόνια στο Ντάλας (2008-2021) και χάρισε στην ομάδα το μοναδικό της πρωτάθλημα το 2011. Απολύτως λογικά, οι Μαβς του ετοίμασαν ένα VIDEO αφιέρωμα στην επιστροφή του ως αντίπαλος με τους Πέισερς (νίκη του νταλας με 132-105). Και κατάφεραν να τον κάνουν να "λυγίσει".

Όντας γνωστός για τον σκληρό του χαρακτήρα, ο Καρλάιλ άντεξε βλέποντας αναμνήσεις 13 χρόνων να περνούν από μπροστά του και ένα κοινό να τον αποθεώνει, με αποτέλεσμα να δακρύσει από συγκίνηση, προσφέροντας μία υπέροχη στιγμή.

"Δεν το περίμενα να δακρύσω. Η μοναδική άλλη φορά που έχω αισθανθει έτσι ήταν όταν κρεμάσαμε το μπάνερ του πρωταθλήματος το 2011" δήλωσε μετά τον αγώνα ο Κάρλαϊλ, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα: "Δεν περίμενα αυτό το αφιέρωμα. Ήταν μία υπέροχη κίνηση που εκτιμώ".

Για την ιστορία, ο Καρλάιλ παραιτήθηκε από τον πάγκο των Μάβερικς το περασμένο καλοκαίρι αν και είχε συμβόλαιο, με τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι δεν του άρεσε η πορεία που είχε πάρει ο οργανισμός, αλλά και ότι δεν είχε καλή σχέση με τον Λούκα Ντόντσιτς. Όπως και να έχει όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε το VIDEO των Μάβερικς και την συγκίνηση του Καρλάιλ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ