NBA

NBA: Ο Ραγιάκοβιτς δήλωσε με σπασμένη φωνή ότι τίμησε την μνήμη του Μιλόγεβιτς παίζοντας σύστημά του στην 1η επίθεση των Ράπτορς

NBA: Ο Ραγιάκοβιτς δήλωσε με σπασμένη φωνή ότι τίμησε την μνήμη του Μιλόγεβιτς παίζοντας σύστημά του στην 1η επίθεση των Ράπτορς
PRINTSCREEN

Καταρρακωμένος από την απώλεια του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς τίμησε την μνήμη του φίλου του παίζοντας ένα σύστημα που έμαθε από αυτόν στην πρώτη επίθεση του αγώνα των Ράπτορς με τους Χιτ, κάτι που παραδέχθηκε βουρκωμένος μετά το παιχνίδι.

Ο θάνατος του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο μπάσκετ και ειδικά την Σερβία, αφού ο ασίσταντ κόουτς των Γουόριορς ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην χώρα. Είχε φίλους παντού και ένας από αυτούς ήταν ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, ο οποίος τίμησε με τον δικό του τρόπο την μνήμη του.

Ο τεχνικός των Ράπτορς αποφάσισε στην πρώτη φάση του αγώνα των Ράπτορς με τους Χιτ να τρέξει ένα σύστημα που έφερε στο NBA ο Μιλόγεβιτς ως ασίσταντ των Γουόριορς, το οποίο ονόμασε "Ντέκι", κάτι το οποίο παραδέχθηκε μετά τον αγώνα με σπασμένη φωνή.

"Πριν από το παιχνίδι είπα στους παίκτες μου ότι τους αγαπάω. Στην πρώτη φάση του αγώνα παίξαμε ένα σύστημα που έμαθα από τον φίλο μου τον Ντέκι. Είναι ένα σύστημα που έφερε στο NBA και το Γκόλντεν Στέιτ. Το έκλεψα από αυτόν, ξεκινήσαμε με αυτό το σύστημα και σκοράραμε. Για αυτό αφιέρωσα αυτή την νίκη στην ομάδα μας και σε αυτόν" δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο Ραγιάκοβιτς, συγκινώντας τον κόσμο.

Δείτε την δήλωσή του και το σχετικό σύστημα:

Λίγο αργότερα ο Ραγιάκοβιτς ανέφερε συγκινημένος για τον Μιλόγεβιτς: "Είναι μία δύσκολη μέρα για την κοινότητα του NBA. Στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλού μου φίλου που πέθανε σήμερα το πρωί. Γνωριζόμασταν από έφηβοι. Ήταν ένα role model, ένας σπουδαίος παίκτης, προπονητής, άνθρωπος και σύζυγος.

Ήταν κάποιος που θαύμαζα και σεβόμουν. Δυστυχώς η καρδιά του σταμάτησε να δουλεύει και άφησε πίσω μία σύζυγο και δύο παιδιά, αλλά και πλούσια κληρονομιά. Είναι μία άσχημη μέρα για όλο τον μπασκετικό κόσμο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ