NBA

NBA: Ο Πρινς κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλων και ελαφρών ναρκωτικών

Minnesota Timberwolves forward Taurean Prince (12) in the first half of an NBA basketball game Friday, April 1, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Minnesota Timberwolves forward Taurean Prince (12) in the first half of an NBA basketball game Friday, April 1, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Για παράνομη κατοχή όπλων και ελαφρών ναρκωτικών κατηγορείται ο φόργουορντ των Τίμπεργουλβς, Τορίν Πρινς που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι με ένταλμα εναντίον του.

Κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλων και ελαφρών ναρκωτικών αντιμετωπίζει ο φόργουορντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Τορίν Πρινς. Ο 28χρονος παίκτης του ΝΒΑ συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι με ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Το ένταλμα ήταν από τις Αρχές στο Τέξας, το μέρος από όπου προέρχεται ο Πρινς καθώς υπήρχε η υποψία πως ο φόργουορντ των Τίμπεργουλβς είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και επιχείρησε να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει το ESPN ο Πρινς είχε στην κατοχή του ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο τέθηκε υπό εξερεύνηση, με τα αποτελέσματα της έρευνας να βγαίνουν πρόσφατα, γι αυτό και καθυστέρησε η έκδοση του εντάλματος σύλληψής του.

Μάλιστα οι Τίμπεργουλβς πήραν θέση για το ζήτημα λέγοντας πως είναι ενήμεροι για την κατάσταση και τις εξελίξεις αναφορικά με τον Πρινς και πως μαζεύουν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ