NBA

NBA: Ο Ποκουσέβσκι συμφώνησε με τους Χόρνετς του Μίτσιτς

NBA: Ο Ποκουσέβσκι συμφώνησε με τους Χόρνετς του Μίτσιτς
2022 AP PHOTO/KYLE PHILLIPS

Ο Αλεκσέι Ποκουσέβσκι συμφώνησε με τους Σάρλοτ Χόρνετς, αφού έμεινε ελεύθερος από τους Θάντερ και αναμένεται να ενταχθεί στο σύνολο που αγωνίζεται και ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Οι Σάρλοτ Χόρνετς φαίρεται να συμφώνησαν με τον Αλεκσέι Ποκουσέβσκι, σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι. Ο 22χρονος Σέρβος αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα της ανατολικής περιφέρειας και να συνθέσει ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο με τον Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος είχε ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τον συμπατριώτη του, μετακομίζοντας από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο υψηλόσωμος φόργουορντ είχε πάρει μόλις 43 λεπτά σε επτά αγώνες στη σεζόν 2023/24 με τους Θάντερ, οι οποίοι δεν τον είδαν να εξελίσσεται όπως προσδοκούσαν στην Οκλαχόμα, όταν στο πλαίσιο των trades τον απέκτησαν από τους Τιμπέργουλβς ως το No.17 του draft του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποκουσέβσκι αποτελούσε μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 2015 εώς το 2019, ενώ έγινε και ο νεότερος αθλητής των ερυθρόλευκων που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη EuroLeague τη σεζόν 2019/20, σε ηλικία 17 ετών και 83 ημερών.

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ