NBA

NBA: Ο Όστιν Ρίβερς αυτοπροτάθηκε στους Σέλτικς και τους Χιτ

Ο Όστιν Ρίβερς
Ο Όστιν Ρίβερς Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Όστιν Ρίβερς εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας κι έτσι αποφάσισε να αυτοπροταθεί στους Σέλτικς και τους Χιτ, ελπίζοντας να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ τους.

Ο Όστιν Ρίβερς δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο, εξακολουθώντας να έχει τον ρόλο του γυρολόγου. Ξέρει όμως πού θα ήθελε να αγωνιστεί την νέα σεζόν: Στους Σέλτικς ή τους Χιτ. Για αυτό αποφάσισε να αυτοπροταθεί στις δύο ομάδες.

Ο 31χρονος γκαρντ έδωσε το παρών σε podcast του γνωστού δημοσιογράφου Μπιλ Σίμονς, αναφέροντας ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, λέγοντάς του ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στους Σέλτικς και να δώσει βάθος στην γραμμή γκαρντ της ομάδας. Βασικό του επιχείρημα είναι ότι μετά την παραχώρηση του Μάρκους Σμαρτ στο πλαίσιο της απόκτησης του Κρίσταπς Πορζίνγκις οι "Κέλτες" δεν έχουν κάποιον έμπειρο γκαρντ πίσω από τον Ντέρικ Γουάιτ, ενώ διαθέτουν μόλις 11 εγγυημένα συμβόλαια.

Παράλληλα, ο Ρίβερς τόνισε ότι - όπως πολλοί παίκτες - περιμένει να δει τι θα γίνει με μία πιθανή ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Χιτ, αφού αυτό θα ανοίξει αρκετές θέσεις στο ρόστερ του Μαϊάμι και θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί εκεί.

Την σεζόν 2022/23 ο Ρίβερς είχε 4.9 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 35% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Γουλβς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ