NBA

NBA, ο Ντουράντ τρόλαρε τους φίλους των Σίξερς: "Ήταν πολύ ήσυχα στο τέλος, δεν ακούγαμε να φωνάζουν τον Σίμονς"

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τους φίλους των Σίξερς μετά την άνετη νίκη των Νετς μέσα στην Φιλαντέλφεια, λέγοντας ότι το γήπεδο ήταν... πολύ ήσυχο στο τέλος και δεν άκουσε κανέναν οπαδό να βρίζει τον Μπεν Σίμονς όπως στην αρχή του αγώνα.

Οι Νετς έκαναν... παρέλαση στην Φιλαντέλφεια διαλύοντας με 129-100 τους Σίξερς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί των γηπεδούχων να σταματήσουν από ένα σημείο και μετά να γιουχάρουν τον Μπεν Σίμονς, τον οποίο αρχικά... έβριζαν εν χορώ. Και σε αυτό στάθηκε ο Κέβιν Ντουράντ έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε.

Ο σταρ των Νετς κλήθηκε κάποια στιγμή να σχολιάσει την όλη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο γήπεδο λόγω της επιστροφής του Σίμονς στην Φιλαντέλφεια - και ας μην αγωνίστηκε - με τον Ντουράντ να μην χάνει την ευκαιρία να τρολάρει τους οπαδούς των Σίξερς.

"Ήξερε (σ.σ ο Σίμονς) ότι τον καλύπτουμε. Ήταν όμως ωραίο να σωπάσουμε όλο το γήπεδο μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Νετς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Ήταν πολύ ήσυχα προς το τέλος του αγώνα και δεν ακούγαμε τους φίλους των Σίξερς να λένε κάτι για τον Μπεν Σίμονς. Ίσως βασικά να ακούγαμε περισσότερο τους φίλους των Νετς παρά αυτούς των Σίξερς στο φινάλε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ