NBA

NBA: Ο Ντουράντ απώθησε τον Γιόκιτς και χρεώθηκε με τεχνική ποινή

NBA: Ο Ντουράντ απώθησε τον Γιόκιτς και χρεώθηκε με τεχνική ποινή
PRINTSCREEN

Άναψαν τα αίματα κάποια στιγμή στο Game 5 των Νάγκετς με τους Σανς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να προσπαθεί να... χωθεί κοντά στον πάγκο του Φοίνιξ και να ακούσει τις οδηγίες του Μόντι Γουίλιαμς, με τον Κέβιν Ντουράντ να τον απωθεί και να χρεώνεται με τεχνική ποινή.

Οι Νάγκετς επικράτησαν εύκολα με 118-102 των Σανς στο Game 5, παίρνοντας προβάδισμα με 3-2 στην σειρά. Το παιχνίδι είχε κριθεί από την 3η περίοδο. Και αυτό έφερε έναν μικρό... εκνευρισμό.

Συγκεκριμένα, με το παιχνίδι να βρίσκεται προς το φινάλε της 3ης περιόδου και τον Ντέβιν Μπούκερ στην γραμμή των βολών, ο Μόντι Γουίλιαμς κάλεσε τους παίκτες των Σανς για να τους δώσει οδηγίες. Οι παίκτες των Νάγκετς όμως - με πρώτους τους Νίκολα Γιόκιτς και Μπρους Μπράουν - ήξεραν ότι από την στιγμή που δεν υπήρχε τάιμ-άουτ μπορούσαν να πάνε στο ίδιο σημείο.

Αυτό και έκαναν, προσπαθώντας να... χωθούν στην μάζωξη των Σανς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν μερικά διακριτικά σπρωξίματα από τους παίκτες του Φοίνιξ, μέχρι που ο Ντουράντ τελικά απήυδησε και απώθησε με τον πήχη του του τον Γιόκιτς. Αποτέλεσμα; Να χρεωθεί με τεχνική ποινή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ