NBA

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκς δέχθηκε πρόστιμο 35.000 δολαρίων επειδή έσπρωξε καμεραμάν

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκς δέχθηκε πρόστιμο 35.000 δολαρίων επειδή έσπρωξε καμεραμάν
PRINTSCREEN

Ο Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις βρεθηκε σε νέους μπελάδες, με το NBA να τον τιμωρεί με πρόστιμο ύψους 35.000 δολαρίων επειδή στον αγώνα με τους Χιτ έσπρωξε έναν καμεραμάν και τον τραυμάτισε.

Ο Ντίλον Μπρουκς προσπαθεί να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο την φήμη του κακού παιδιού. Αυτό έκανε και στον αγώνα των Γκρίζλις με τους Χιτ στο Μαϊάμι, ξεπερνώντας ξανά τα όρια, κάτι που του στοίχισε... 35.000 δολάρια.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην 2η περίοδο όταν ο φόργουορντ των Γκρίζλις προσπάθησε να προλάβει την μπάλα πριν βγει εκτός παρκέ. Έχοντας πάρει φόρα, έπεσε πάνω στον καμεραμάν των Χιτ, μόνο που δεν έμεινε εκεί, παρά φεύγοντας τον... έσπρωξε, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα, ενώ δεν τσέκαρε καν να δει πώς είναι. Αυτό ήταν που ώθησε και το NBA στην απόφαση να του επιβάλλει το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Όπως φαίνεται πάντως, ενδεχομένως η υπόθεση να έχει και συνέχεια, αφού ο καμεραμάν του Μαϊάμι ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε πέφτοντας στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση νομικής φύσης.

Δείτε το περιστατικό:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ