NBA

NBA: Ο Νάτζι έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Χόρνετς

NBA: Ο Νάτζι έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Χόρνετς
AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Τζέιμς Νάτζι έχει αποδείξει ότι είναι καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη με την Μπαρτσελόνα. Πλέον το δείχνει και στο Summer League του NBA στο Λας Βέγκας με τη φανέλα των Χόρνετς.

Τις αμυντικές του αρετές σε όλο τους το μεγαλείο ξεδίπλωσε ο Τζέιμς Νάτζι στο τέταρτο παιχνίδι που συμμετείχε στο Summer League του NBA στο Λας Βέγκας με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο 19χρονος Νιγηριανός σέντερ της Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε για 26'41" μετρώντας 2 πόντους (1/1 δίποντα, 0/1 βολή), 12 ριμπάουντ (8 αμυντικά - 4 επιθετικά), 1 ασίστ και 4 μπλοκ. Ωστόσο, η δική του προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, με τους Χόρνετς να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 89-83 από τους Πέλικανς.

Τα εν λόγω στοιχεία στο παιχνίδι του Νάτζι, έχουν εξάλλου φανεί και στα παιχνίδια που έχει δώσει με τους Μπλαουγκράνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά λόγω της απίθανης σωματοδομής του ο 19χρονος ψηλός έχει μαζέψει 47 ριμπάουντ και έχει μοιράσει 15 μπλοκ σε 32 συμμετοχές που έχει τα τελευταία δύο χρόνια με την Μπάρτσα στην EuroLeague. Αντίστοιχα, στην Liga Endesa, που βρίσκει περισσότερο χώρο και χρόνο, ο Νάτζι έχει 91 ριμπάουντ και 31 μπλοκ σε 47 αναμετρήσεις.

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ