NBA

NBA: Ο Μπάρκλεϊ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι του 2025 θα αποσυρθεί από την τηλεόραση

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ Ⓒ 2019 CHRIS PIZZELLO/INVISION/ ASSOCIATED PRESS

Τέλος εποχής για το NBA TV, αφού ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ανακοίνωσε ότι η επόμενη σεζόν (2024/25) θα είναι η τελευταία του ως σχολιαστής στην ψηφιακή πλατφόρμα της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ... κουράστηκε. Διανύει την 24η σεζόν του ως σχολιαστής του NBA TV. Ανακοίνωσε λοιπόν ότι η επόμενη σεζόν (2024/25), η 25η του στην τηλεόραση, θα είναι και η τελευταία του στην τηλεόραση.

"Έχω μιλήσει με άλλα δίκτυα, αλλά δεν θα πάω πουθενά αλλού εκτός από το TNT. Έχω πάρει την απόφασή μου όμως και ό,τι και να γίνει του χρόνου, αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση" δήλωσε ο Μπάρκλεϊ στο περιθώριο του Game 4 των NBA Finals ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Σέλτικς, παγώνοντας το κοινό.

Ο Μπάρκλεϊ βρίσκεται στο NBA TV από τότε που αποσύρθηκε από τα παρκέ, όντας μέλος της θρυλιής εκπομπής "Inside The NBA" μαζί με τον Έρνι Τζόνσον, τον Σακίλ Ο'Νιλ και τον Κένι Σμιθ. Με το NBA όμως να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο τηλεοπτικό συμβόλαιο με διάφορα δίκτυα, το TNT φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει ανταγωνιστική προσφορά, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εκπομπή να αναμένεται να "τρέξει" μόνο για έναν χρόνο ακόμα.

Ο Μπάρκλεϊ έχει αδελφικές σχέσεις με τους τρεις άνδρες που κάνουν την εκπομπή και όλη αυτή η παραφιλολογία φαίνεται ότι τον κούρασε, με αποτέλεσμα να πάρει αυτή την απόφαση, προκειμένου να μην χρειαστεί όλη την επόμενη σεζόν να απαντάει σε ερωτήσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ