NBA

NBA: Ο Μοράντ αποβλήθηκε ενώ μιλούσε με οπαδό

NBA: Ο Μοράντ αποβλήθηκε ενώ μιλούσε με οπαδό
PRINTSCREEN

Ακόμα μία περίεργη - και εξαιρετικά αυστηρή - αποβολή στο NBA, με τον Τζα Μοράντ να αποβάλλεται στον αγώνα των Γκρίζλις με τους Θάντερ κατά την διάρκεια - ήρεμου - διαλόγου του με οπαδό.

Υπάρχουν στιγμές που οι διαιτητές του NBA είτε είναι υπερευαίσθητοι, είτε απλώς θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Μία τέτοια στιγμή συνέβη (και) στον αγώνα των Θάντερ με τους Γκρίζλις (νίκη των πρώτων με 115-109).

Ο αγώνας βρισκόταν στην δεύτερη περίοδο, όταν ο Τζα Μοράντ είχε μόλις δεχθεί τεχνική ποινή επειδή είχε διαμαρτυρηθεί - κόσμια - ότι του είχε γίνει φάουλ. Κάπου εκεί λοιπόν άρχισε να μιλάει με έναν οπαδό σε πολύ ήρεμο τόνο, σχολιάζοντας την διαιτησία. Τότε λοιπόν ένας εκ των τριών διαιτητών τον χρέωσε με δεύτερη τεχνική ποινή και τον απέβαλλε, λέγοντας ότι απευθυνόταν σε αυτόν!

Αμέσως οι παίκτες των Γκρίζλις πήγαν προς τον διαιτητή και διαμαρτυρήθηκαν, ενώ ο Μοράντ έδειχνε τον οπαδό. Ήταν ωστόσο ήδη αργά για να αλλάξει κάτι, με τον σταρ του Μέμφις να αποχωρεί απογοητευμένος. "Δέχθηκα την πρώτη μου τεχνική ποινή επειδή είπα ότι με χτύπησαν στο πρόσωπο. Δεν έβρισα ή κάτι τέτοιο. Μετά μιλούσα με έναν οπαδό και πήρα τεχνική ποινή. Αισθάνομαι ότι οι οπαδοί έρχονται και πληρώνουν για να δουν τους παίκτες και όχι τον Ρέι (σ.σ Ακόστα, ο διαιτητής που τον απέβαλλε)".

Η αποβολή του Μοράντ έρχεται σε συνέχεια μίας ακόμα περίεργης τεχνικής ποινής πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Λούκα Ντόντσιτς τιμωρήθηκε επειδή φώναξε σε... συμπαίκτη του, με το NBA πάντως να την παίρνει πίσω.

Δείτε το VIDEO με την αποβολή του Μοράντ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ