NBA

NBA: Ο Μόντι Γουίλιαμς των Σανς στον πάγκο της "Team LeBron" στο All Star Game

Ο Μόντι Γουίλιαμς με τον Κρις Πολ
Ο Μόντι Γουίλιαμς με τον Κρις Πολ Ⓒ 2022 RICK SCUTERI/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σανς κλείδωσαν το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση μέχρι την διακοπή του All Star Weekend και εξασφάλισαν έτσι ότι ο προπονητής τους, Μόντι Γουίλιαμς, θα καθίσει στον πάγκο της "Team LeBron" στο All Star Game του Κλίβελαντ.

Ο Μόντι Γουίλιαμς των Σανς θα καθίσει στον πάγκο της "Team LeBron" στο All Star Game του Κλίβελαντ στις 20 Φεβρουαρίου. Φρόντισαν για αυτό οι παίκτες του, αφού μετά την νίκη του Φοίνιξ με 115-110 επί των Σπερς, οι "Ήλιοι" κλείδωσαν το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση μέχρι το All Star Break.

Βάσει κανονισμών, στον πάγκο της "Team LeBron" θα καθόταν ο προπονητής της Δυτικής ομάδας που θα είχε το καλύτερο ρεκόρ στις 6 Φεβρουαρίου. Με τους Σανς να έχουν πλέον ρεκόρ 40-9 και να βρίσκονται στην κορυφή της Δύσης και τους δεύτερους Γουόριορς να ακολουθούν με 37-13, το Γκόλντεν Στέιτ δεν προλαβαίνει μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου να ξεπεράσει το Φοίνιξ, κάτι που χάρισε στον Γουίλιαμς την πρώτη παρουσία του ως προπονητή σε All Star Game.

Όσο για το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της "Team Durant"; Αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί - και μάλλον θα κριθεί στο... νήμα - αφού αυτή τη στιγμή οι Χιτ βρίσκονται μεν στην κορυφή με ρεκόρ 32-18, αλλά οι Μπουλς ακολουθούν ως 2οι με 31-18, οι Καβαλίερς ως 4οι με 30-20 και οι Μπακς ως 5οι με 31-21. Οι Σίξερς είναι 3οι με ρεκόρ 30-19, ωστόσο ο Ντοκ Ρίβερς δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο της "Team Durant". Ο λόγος είναι ότι βρέθηκε στον πάγκο της στο περσινό All Star Game και βάσει κανονισμών δεν επιτρέπεται ένας προπονητής να δύο σερί σεζόν να βρεθεί στην μεγάλη γιορτή του NBA.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες έγιναν γνωστοί οι αρχηγοί και οι βασικές πεντάδες του All Star Game, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται All Star για 6η φορά στην καριέρα του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ