NBA

NBA, Ο Μαξ Στρους το είχε ξανακάνει: Στο κολέγιο είχε δώσει νίκη με buzzer-beater πολύ πίσω από το κέντρο

NBA, Ο Μαξ Στρους το είχε ξανακάνει: Στο κολέγιο είχε δώσει νίκη με buzzer-beater πολύ πίσω από το κέντρο
PRINTSCREEN

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ο Μαξ Στρους που έδωσε την νίκη στους Καβαλίερς επί των Μάβερικς με buzzer-beater πίσω από το κέντρο είχε κάνει το ίδιο όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο, με την διαφορά ότι το είχε κάνει από ακόμα πιο πίσω.

Ο Μαξ Στρους έγινε το πρόσωπο της ημέρας χάρη στο νικητήριο buzzer-beater του πίσω από το κέντρο στην επικράτηση των Καβαλίερς με 121-119 επί των Μάβερικς. Το ακόμα πιο τρελό ωστόσο είναι πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο!

Πριν από 8 χρόνια, όταν ο Στρους αγωνιζόταν στην 2η κατηγορία του Κολεγιακού πρωταθλήματος με την φανέλα του Κολεγίου του Λιούις, είχε δώσει στην ομάδα του την νίκη με buzzer-beater κόντρα σε αυτό του Μιζούρι Σεντ Λιούις με 71-68 με σουτ από την γραμμή του τριπόντου της δικής του ομάδας!

"Ναι, είναι αλήθεια, όταν αγωνιζόμουν στην 2η κατηγορία του NCAA είχα βάλει ένα τέτοιο σουτ από τα 3/4 του γηπέδου" θυμήθηκε μετά το ματς ο Στρους, για να προσθέσει ταπεινά σχετικά με το πώς τα κατάφερε κόντρα στους Μάβερικς ότι "δεν ξέρω... Ο Μίτσελ ήταν εκτός αγώνα, οπότε κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά. Ήμουν τυχερός".

Θυμηθείτε το καλάθι του Στρους κόντρα στους Μάβερικς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ