NBA

NBA: Ο Μάρκους Μόρις παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά τον Μοράντ με ένα αντιαθλητικό φάουλ

NBA: Ο Μάρκους Μόρις παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά τον Μοράντ με ένα αντιαθλητικό φάουλ
PRINTSCREEN

Ο Μάρκους Μόρις έκανε ένα σκληρό και παράλληλα επικίνδυνο φάουλ στον Τζα Μοράντ στον αγώνα των Κλίπερς με τους Γκρίζλις, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού.

Ο Μάρκους Μόρις έμεινε πιστός στην φήμη του "σκληρού" και "βρώμικου" παίκτη που τον ακολουθεί. Τελευταίο "θύμα" του ήταν ο Τζα Μοράντ, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα των Γκρίζλις με τους Κλίπερς (νίκη του Μέμφις με 135-109).

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τρίτη περίοδο - με τους Γκρίζλις να προηγούνται με 90-68 - όταν ο Μοράντ έκανε μία από τις γνωστές επελάσεις του και ετοιμαζόταν να καρφώσει, κάνοντας πιθανότατα πόστερ τον Μόρις. Ο φόργουορντ των Κλίπερς προσπάθησε ωστόσο να το αποτρέψει αυτό, με αποτέλεσμα να κάνει ένα πολύ σκληρό - και επικίνδυνο - φάουλ στον σταρ των Γκρίζλις, στέλνοντας τον στο παρκέ, κόβοντας την ανάσα των φίλων της ομάδας.

Για καλή τύχη όλων, ο Μοράντ σηκώθηκε μετά από λίγο από το παρκέ σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ - περιέργως - δεν υπήρχε ένταση, αφού κανένας παίκτης του Μέμφις δεν ζήτησε τον λόγο από τον Μόρις, που φάνηκε αμέσως να είναι απολογητικός. Οι διαιτητές πάντως δεν δέχθηκαν την... μετάνοιά του και τον απέβαλαν, χρεώνοντάς τον με flagrant 2 φάουλ.

Δείτε το VIDEO με το αντιαθλητικό φάουλ του Μόρις:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ