NBA

NBA: Ο Λούκα Ντόντσιτς πήγε στην press conference με την Μύκονο στο πουκάμισό του

Dallas Mavericks guard Luka Doncic handles the ball during an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic handles the ball during an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) © 2022 TONY GUTIERREZ / AP PHOTO

"Το καλοκαίρι έρχεται, οπότε έπρεπε να φορέσω αυτό το πουκάμισο" ήταν η ατάκα του Λούκα Ντόντσιτς μετά από το Μάβερικς - Σανς, με ένα βιβλίο για την Μύκονο να δείχνει την αγάπη του για το νησί των Κυκλάδων.

Έχει περάσει καλοκαίρια στη Μύκονο. Και για ξεκούραση και για αποκατάσταση. Το νησί των Κυκλάδων είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Λούκα Ντόντσιτς, που εμφανίστηκε στην press conference του Game 4 της ημιτελικής σειράς της Δυτικής Περιφέρειας με την Μύκονο στο πουκάμισό του.

Σε αυτό υπήρχε η εικόνα του Mykonos Muse, ενός βιβλίου για την κουλτούρα και το lifestyle του δημοφιλούς νησιού, το οποίο θα είναι και το ερχόμενο καλοκαίρι ένας hot προορισμός για celebrities, ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες. "Το καλοκαίρι έρχεται, οπότε έπρεπε να φορέσω αυτό το πουκάμισο" ήταν η ατάκα του Σλοβένου των Ντάλας Μάβερικς, με την δημοσιογράφο Κάλι Κάπλαν να μοιράζεται την φωτογραφία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

NBA: Ο Λούκα Ντόντσιτς πήγε στην press conference με την Μύκονο στο πουκάμισό του
@CALLIECAPLAN TWITTER
TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ