NBA

NBA: Ο Λόνζο Μπολ αποκάλυψε ότι έκανε μεταμόσχευση μηνίσκου στο αριστερό γόνατο

Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER / ASSOCIATED PRESS

Ο Λόνζο Μπολ μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του στο αριστερό γόνατο μετά την τρίτη επέμβαση που υποβλήθηκε, αποκαλύπτοντας ότι έκανε μεταμόσχευση μηνίσκου, αφού δεν είχε μείνει άλλος χόνδρος στην άρθρωση, προσθέτοντας ότι πλησιάζει η επιστροφή του στα παρκέ μετά από 2.5 χρόνια.

Ο Λόνζο Μπολ έχει χάσει τις δύο τελευταίες σεζόν στο NBA λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο. Για την ακρίβεια, έχει χάσει 2.5 χρόνια, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου 2022. Πλέον όμως πλησιάζει στην επιστροφή του. Και το οφείλει σε μία ιδιαίτερη επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο ταλαντούχος γκαρντ μίλησε για την εξέλιξη της αποθεραπείας του μετά την τρίτη εγχείρηση που υποβλήθηκε, αποκαλύπτοντας ότι στο πλαίσιο αυτό έκανε μεταμόσχευση μηνίσκου. "Δεν είχε μείνει άλλος μηνίσκος, πρακτικά ήταν οστό με οστό" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο γκαρντ των Μπουλς, για να προσθέσει: "Ο χόνδρος είχε εξαφανιστεί, το οστό ήταν χάλια, οπότε έπρεπε να πάρω μηνίσκο από έναν δωρητή οργάνων. Έπρεπε να κάνω αλλομόσχευμα οστού και να βάλω νέο χόνδρο στην άρθρωση".

Κλείνοντας, ο Μπολ τόνισε ότι πλέον η επιστροφή του στην δράση πλησιάζει, αφού αισθάνεται ότι βρίσκεται στο 70% αυτού που θέλει. "Είμαι αρκετά καλά για να παίξω, αλλά θα μπορούσα να νιώσω ακόμα καλύτερα. Έχω ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μου, αλλά ανυπομονώ για το μέλλον".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Μπολ ενεργοποίησε την player option που είχε στο συμβόλαιό του με τους Μπουλς για την σεζόν 2024/25 έναντι 21.4 εκατ. δολαρίων. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ