ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

NBA: Ο ΛεΜπρόν έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε πόντους regular seasons και playoffs

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates as the Lakers defeat the New York Knicks 122-115 in overtime of an NBA basketball game Saturday, Feb. 5, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates as the Lakers defeat the New York Knicks 122-115 in overtime of an NBA basketball game Saturday, Feb. 5, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) 2022 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία στο ματς κόντρα στους Γουόριορς καθώς ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ σε σύνολο πόντων σε regular seasons και playoffs.

Τι κι αν είναι πλέον 37 ετών, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΝΒΑ. Το ματς κόντρα στους Γουόριορς ήταν ορόσημο για τον ίδιο καθώς ξεπέρασε τους 44,149 πόντους του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της λίγκας σε σύνολο πόντων σε regular seasons και playoffs.

Με την είσοδό του στο ματς απέναντι στους Γουόριορς σημείωσε 19 πόντους και ξεπέρασε τον θρύλο του ΝΒΑ, αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία και πως βρίσκεται στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ