NBA

NBA: Ο Κρις Πολ έμαθε ότι έγινε ανταλλαγή από μήνυμα του 14χρονου γιου του

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 RICK SCUTERI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ αποκάλυψε ότι οι Σανς δεν τον ενημέρωσαν ποτέ για την ανταλλαγή του στους Γουίζαρντς για χάρη του Μπράντλι Μπιλ, παρά έμαθε τα νέα από μήνυμα που δέχθηκε από τον γιο του ενώ βρισκόταν εν πτήσει για την προώθηση του βιβλίου του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθει ένας παίκτης ότι έγινε ανταλλαγή. Στην περίπτωση του Κρις Πολ, τα νέα ότι έγινε ανταλλαγή από τους Σανς στους Γουίζαρντς για χάρη του Μπράντλι Μπιλ τα έμαθε από... μήνυμα του 14χρονου γιου του ενώ βρισκόταν σε πτήση προς την Νέα Υόρκη για την προώθηση του βιβλίου του.

Αυτό αποκάλυψε ο 38χρονος γκαρντ μιλώντας στους New York Times. "Είναι δύσκολο, αλλά και μέρος της δουλειάς. Τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα. Όσο καλή σχέση και να έχεις με κάποιον, καταλαβαίνεις ότι είναι δουλειά και δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα και έτσι πρέπει να είναι" δήλωσε αρχικά ο Πολ σχολιάζοντας την ανταλλαγή του, για να προσθέσει:

"Όταν όμως το μαθαίνω με μήνυμα του γιου μου, καταλαβαίνω ότι ο Ματ (σ.σ Ίσμπια, ιδιοκτήτης των Σανς) και ο Αϊζέια (σ.σ Τόμας, ο θρύλος των Πίστος και φίλος του Ίσμπια) ήθελαν να ακολουθήσουν μία διαφορετική κατεύθυνση".

Ακολούθως ο Πολ ανέφερε με λεπτομέρειες πώς έμαθε τα νέα: "Έδειξα το κινητό μου στην σύζυγό μου όταν πήρα το μήνυμα του γιου μου. Είχα μιλήσει με τον Τζέιμς Τζόουνς (σ.σ Πρόεδρος και GM των Σανς) μία ημέρα νωρίτερα)". Σε ερώτηση για το αν ο Τζόουνς του είχε πει τίποτα για την επερχόμενη ανταλλαγή ο Πολ απλώς σταμάτησε να μιλάει πριν πει με νόημα ότι "εξεπλάγην όταν έμαθα την ανταλλαγή".

Κλείνοντας, ο Πολ επανέλαβε πολλές φορές ότι ο Αϊζέια Τόμας - που δεν έχει επίσημο ρόλο στους Σανς - έπαιξε ρόλο στην ανταλλαγή του: "Ο Ματ και ο Αϊζέια ήθελαν να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει για εμένα, δεν το έχω σκεφτεί, επειδή αυτό που έγινε δεν επηρεάζει μόνο εμένα.

Καταλαβαίνω ότι ο Ματ και ο Αϊζέια ήθελαν να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πέρασα υπέροχα στο Φοίνιξ. Τώρα πρέπει να εστιάσω ξανά στην δουλειά μου".

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ