VIRAL

NBA: Ο Κλέι Τόμπσον πήγε να δει μπέιζμπολ και... κατέβασε με μιας την μπύρα του

NBA: Ο Κλέι Τόμπσον πήγε να δει μπέιζμπολ και... κατέβασε με μιας την μπύρα του

Λίγο χρόνο μακριά από τα παρκέ του ΝΒΑ πέρασε ο Κλέι Τόμπσον που πήγε να δει αγώνα μπέιζμπολ στο Λος Άντζελες ανεβάζοντας μάλιστα ένα στιγμιότυπο που τον δείχνει να πίνει.... μονορούφι την μπύρα του.

Μετά από το τέλος μιας κουραστικής αλλά πετυχημένης σεζόν με τους Γουόριορς που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κλέι Τόμπσον απολαμβάνει το διάλειμμά του από τα παρκέ του ΝΒΑ. Μία από τις ασχολίες που του αρέσει να κάνει είναι να βλέπει μπέιζμπολ. Και αυτό έκανε.

Πήρε την μπύρα του και πήγε να δει αγώνα ανάμεσα στους Ντότζερς και τους Τζάιαντς στο Λος Άντζελες. Η ζέστη ήταν πολλή και ο Τόμπσον θέλησε να... δροσιστεί πίνοντας την μπύρα του. Μόνο που δεν το έκανε όπως όλοι οι άνθρωποι αλλά την ήπιε... μονορούφι.

Θέλησε μάλιστα να τραβήξει τη στιγμή και σε video ανεβάζοντάς τη στον προσψωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: "Αγαπώ το μπέιζμπολ μωρό μου".

Στη συνέχεια και μετά τη λήξη του ματς ο Τόμπσον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε πως και ο ίδιος παίζει μπέιζμπολ δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα η κάμερα τον έπιασε να μετρά τα πρωταθλήματά του στο ΝΒΑ, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν και ο Κόμπι Μπράιαντ.

TAGS VIRAL ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ