NBA

NBA: Ο Κέβιν Ντουράντ τα έβαλε (και) με τον Έντι Τζόνσον στο Twitter

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Ένα σχόλιο του Στίβεν Έι Σμιθ, που είπε πως ο Μάικλ Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ, ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τον Κέβιν Ντουράντ. Ο Έντι Τζόνσον διαφώνησε με τον δημοσιογράφο του ESPN αλλά τον υπερασπίστηκε και μπήκε και αυτός στο στόχαστρο του KD.

Με τις καλοκαιρινές του διακοπές να έχουν ξεκινήσει πριν από αρκετές εβδομάδες, ο Κέβιν Ντουράντ έχει άπλετο χρόνο για να ασχοληθεί με ό,τι θέλει. Ανάμεσα στις ασχολίες του παραμένει και το Twitter, στο οποίο μπαίνει συχνά, αν όχι συνεχώς, για να τσεκάρει τι λέγεται για εκείνον. Ο σούπερσταρ των Νετς τα έβαλε με τους δημοσιογράφους/σχολιαστές/αναλυτές Στίβεν Έι Σμιθ, Σκιπ Μπέιλες, Σάνον Σαρπ και στη συνέχεια τα έβαλε και με τον Έντι Τζόνσον που μετά από την μεγάλη καριέρα του σε NBA και Ευρώπη, εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ως αναλυτής αγώνων των Φοίνιξ Σανς.

"Η θεωρία μου είναι πως τύποι σαν αυτούς (Σμιθ, Μπέιλες, Σαρπ) έχουν αλλάξει το παιχνίδι προς το χειρότερο. Παίκτες όπως ο Κάρι και ο Τζόρνταν μπορούν μόνο να δώσουν ώθηση στο άθλημα" έγραψε ο Ντουράντ, μετά από την ατάκα του Στίβεν Έι Σμιθ πως ο Στεφ Κάρι μεγάλωσε το άθλημα ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε κακό στο μπάσκετ. "Ο MJ ήταν υπεύθυνος για την αλλαγή του μπάσκετ προς το χειρότερο" ήταν η ατάκα του δημοφιλούς δημοσιογράφου του ESPN.

Ο Έντι Τζόνσον είδε αυτό που έγραψε ο Ντουράντ και του απάντησε πως: "Διαφωνώ με την άποψη του Στίβεν Έι Σμιθ, όμως έχει το δικαίωμα να πει τη γνώμη του για έναν λόγο. Γιατί έχει δουλέψει πολύ! Θα είμαι ειλικρινής. Δεν αντέχω τους άλλους δύο που αναφέρθηκαν, όμως δουλεύουν σκληρά. Οι αθλητές είναι πολύ ευαίσθητοι πια και ασχολούνται με τα αρνητικά σχόλια. Ποτέ δεν δίνουν την ίδια ενέργεια στα θετικά σχόλια. Ουδείς σου χρωστάει αποθέωση. Την είχες όταν ήσουν μικρός, τώρα όμως είσαι ενήλικας και πρέπει να το διαχειριστείς. Αυτό το νέο πλάνο των media θα αποτύχει, εμπιστευθείτε αυτό που σας λέω".

Επτά λεπτά μετά, ο Ντουράντ απάντησε στον Τζόνσον: "Όχι, ευαίσθητοι είναι οι άνθρωποι των media. Όταν κάποιος διαφωνεί με αυτές τις περίεργες γνώμες, το παίρνουν ως προσωπική επίθεση. Είναι τρελό ότι δεν δέχονται αυτά που τους λένε. Αλλά εντάξει, οι αθλητές είναι αυτοί που δεν έχουν πνευματική σκληράδα". Ο Τζόνσον είπε στον KD πως: "Αν διαβάσεις αυτά που γράφω στο Twitter, θα δεις ότι τους προκαλώ συνεχώς ως πρώην αθλητής, όπως κάνεις κι εσύ, ωστόσο την ίδια ώρα εκτιμώ και την προσπάθεια και την δουλειά που έχουν κάνει για να βρεθούν εκεί που βρίσκονται τώρα. Πρέπει να ισορροπείς ανάμεσα στα θετικά και στα αρνητικά. Αν δεν είχες τραυματιστεί θα ήσουν ο MVP, πολλοί το έλεγαν, ακόμη κι ο Στίβεν Έι".

Ο Ντουράντ συνέχισε τον διάλογο: "Δεν με ενδιαφέρουν τα κοπλιμέντα σου, δεν με ενδιαφέρουν. Αλλά όταν λες ότι ο Μάικλ Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ, τότε σίγουρα θα έχεις την αντίδρασή μου. Είναι απλό". Και εκεί ήρθε το τελευταίο σχόλιο του Έντι Τζόνσον, που είπε στον KD πως: "Συμφωνώ, εννοείται πως δεν κατέστρεψε το άθλημα. Ουδείς προστατεύει την ιστορία του μπάσκετ και την δική μου γενιά περισσότερο από εμένα. Το κάνω καθημερινά για τρεις ώρες και δέχονται αντίσταση από τους ανθρώπους που λατρεύουν την δική σου γενιά".

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ