NBA

NBA: Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για το "μίσος" όλων προς τους Νετς

Ο Κέβιν Ντουράντ στον αγώνα των Νετς με τους Σίξερς
Ο Κέβιν Ντουράντ στον αγώνα των Νετς με τους Σίξερς AP PHOTO/MATT SLOCUM

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες του κοινού των Σίξερς στον Μπεν Σίμονς, ο Κέβιν Ντουράντ υποσττήριξε ότι οι Νετς οφείλουν να συνηθίσουν το εχθρικό κλίμα, διότι ουδείς τούς συμπαθεί.

Ψύχραιμος και απόλυτα συνειδητοποιημένος με την κατάσταση που έχει προκύψει εις βάρος των Νετς εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Σίξερς.

Ο "KD" ρωτήθηκε στην αίθουσα Τύπου για τις αποδοκιμασίες στο Wells Fargo Center των οποίων αποδέκτης έγινε ο Μπεν Σίμονς και απάντησε με ειλικρίνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ένα πράγμα να κάνουν εφεξής: να αποδεχθούν ότι αυτό θα συμβαίνει παντού και πάντα μακριά από το Μπρούκλιν και να το κοντρολάρουν το συναίσθημα για να μην επηρεάζονται.

"Έτσι είναι σε κάθε γήπεδο. Όλοι θέλουν να δουν την ομάδα μας να αποτυγχάνει. Ουδείς συμπαθεί τον Μπεν. Ουδείς συμπαθεί τον Κάι. Ουδείς συμπαθεί εμένα. Πιθανόν αυτό θα συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστούμε και να δώσουμε το καλύτερο", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ