NBA

NBA: Ο Κέβιν Λαβ μένει ελεύθερος από τους Καβαλίερς και υπογράφει στους Χιτ

Ο Κέβιν Λοβ με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κέβιν Λοβ με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Τέλος εποχής για τον Κέβιν Λαβ και τους Καβαλίερς, αφού ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους Καβς, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να ενταχθεί στο δυναμικό των Χιτ.

Ο Κέβιν Λαβ αναμένεται σύντομα να γίνει free agent, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του "Athletic", το οποίο αποκάλυψε ότι ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται κοντά στην λύση του συμβολαίου του με τους Καβαλίερς και αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στο ρόστερ των Χιτ.

Ο Λαβ τον τελευταίο καιρό ήταν εκτός ροτέισον στους Καβς, που έψαχναν τρόπο είτε να τον ανταλλάξουν είτε τελικά να τον αφήσουν ελεύθερο, δίνοντάς του την ευκαιρία να πάει σε ομάδα που επιθυμούσε.

Την φετινή σεζόν ο Λαβ έχει 8.5 πόντους, 6.8 ριμπάουντ κα 1.9 ασίστ μέσο όρο με 35.4% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Με την λύση του συμβολαίου του Λαβ μπήκε επισήμως ο επίλογος στην ομάδα που κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία των Καβαλίερς το 2016. Ο 35χρονος φόργουορντ ήταν το τρίτο μέλος της Big-3 των Καβς, στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καϊρί Ίρβινγκ, πηγαίνοντας στο Κλίβελαντ το καλοκαίρι του 2014.

Στις 8.5 σεζόν που φόρεσε την φανέλα των Καβαλίερς είχε 15.7 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο με 37.6% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ