NBA

NBA, ο Κάρι παραδέχθηκε ότι οι Γουόριορς πρέπει να κάνουν κινήσεις: "Όλα είναι χάλια"

NBA, ο Κάρι παραδέχθηκε ότι οι Γουόριορς πρέπει να κάνουν κινήσεις: "Όλα είναι χάλια"
AP PHOTO/D. ROSS CAMERON

Ο Στεφ Κάρι ήταν κυνικός μετά την βαριά ήττα από τους Πέλικανς και παραδέχθηκε ότι οι Γουόριορς πρέπει να κάνουν κάτι για να αλλάξει η κατάσταση, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στον ορίζοντα, ενώ παραδέχθηκε ότι και αυτός γιουχάρει την ομάδα - όπως και οι φίλοι της ομάδας.

Οι Γουόριορς περνάνε κρίση. Μεγάλη κρίση βασικά, η οποία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά τον εντός έδρας διασυρμό από τους Πέλικανς (105-141) που τους έριξε στην 12η θέση της Δύσης. Ο Στεφ Κάρι το ξέρει αυτό. Και - για πρώτη φορά φέτος - παραδέχθηκε ότι ίσως ήρθε η ώρα για τους Γουόριορς να προχωρήσουν σε κινήσεις για να διορθωθεί η κατάσταση.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Κάρι ήταν απολογητικός, αλλά και κυνικός, αφού όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Γουόριορς χρειάζονται αλλαγές ήταν ξεκάθαρος. "Νομίζω ότι είναι σαφές ότι αν τα πράγματα μείνουν ίδια, αυτός είναι ο ορισμός της παράνοιας έτσι; Το να συνεχίζεις να κάνεις δηλαδή το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα" δήλωσε αρχικά ο Κάρι, χρησιμοποιώντας μία από τις πιο γνωστές φράσεις, για να προσθέσει:

"Φτάνεις σε ένα σημείο όπου προσπαθείς να εξηγήσεις τι συμβαίνει, προσπαθείς να καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξει για να βοηθηθούμε. Αυτές οι συζητήσεις γίνονται στα αποδυτήρια, όταν βλέπουμε VIDEO. Αλλά γίνονται τα αντίθετα πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Δεν έχουμε συνηθίσει να έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όλα είναι χάλια".

Κλείνοντας, ο Κάρι κλήθηκε να σχολιάσει τα γιουχαΐσματα των φίλων της ομάδας μετά το ματς και ήταν ειλικρινής: "Προφανώς δεν δίνουμε στους φιλάθλους μας κάτι για να πανηγυρίσουν. Δεν παίρνω κάπως αυτή την αντίδραση από πλευράς τους. Ειλικρινά κι εγώ γιουχάρω την ομάδα μέσα στο κεφάλι μου για τον τρόπο που παίζουμε. Οι φίλαθλοι θα αντιδράσουν όπως θέλουν. Είναι δική μας δουλειά να τους δώσουμε κάτι για να πανηγυρίσουν".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ