NBA

NBA, Ο Καντέρ άνοιξε νέο μέτωπο εναντίον του ΛεΜπρόν με αφορμή την Γκράινερ: "Είσαι ελεύθερος να φύγεις φίλε"

Boston Celtics center Enes Kanter Freedom during an NBA basketball game, Thursday, Dec. 2, 2021, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa)
Boston Celtics center Enes Kanter Freedom during an NBA basketball game, Thursday, Dec. 2, 2021, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa) 2022 AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ένα σχόλιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Twitter σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της Μπρίτνι Γκράινερ ήταν αρκετό για τον Ενές Καντέρ ώστε να ανοίξει νέο μέτωπο εναντίον του "βασιλιά".

Δεν είναι λίγες οι φορές που Ενές Καντέρ και ΛεΜπρόν Τζέιμς έχουν έρθει σε αντιπαράθεση στα social media, με τον πρώτο να σχολιάζει με καυστικό και συχνά σκληρό τρόπο τις αποφάσεις, τις κινήσεις ή τα λεγόμενα του σταρ των Λέικερς.

Αυτή τη φορά αιτία για να "ανάψει η φωτιά" ήταν ένα σχόλιο του ΛεΜπρόν για το θέμα της Μπρίτνι Γκράινερ, η οποία παραμένει υπό κράτηση στις ρωσικές φυλακές και της οποίας η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα ο ΛεΜπρόν είχε αναφέρει πως αν ήταν στη θέση της Γκράινερ. δεν θα γύρναγε στις ΗΠΑ, ένα σχόλιο που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο "βασιλιάς" εξήγησε την σκέψη του πίσω από το σχόλιο αυτό τονίζοντας πως "το σχόλιο δεν ταρακούνησε την όμορφή μας χώρα, αλλά πως πιστεύω πως τα συναισθήματα που νιώθει είναι πολλά μέσα στο 'κλουβί' που βρίσκεται για πάνω από 100 μέρες'.

Ο Καντέρ από την πλευρά του δεν δίστασε να ρίξει τα πυρά του εναντίον του ΛεΜπρόν αναφέροντας στο Twitter: "Είσαι ελεύθερος να φύγεις φίλε, αν θες ζητάμε και ανταλλαγή για την Γκράινερ. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν έχουν ιδέα πώς είναι να ζεις σε δικτατορία και έχουν την ελευθερία τους δεδομένη".

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ