NBA

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ πλημμύρισε τη συνέντευξη Τύπου με ύβρεις μετά από την ήττα στη Βοστώνη

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ πλημμύρισε τη συνέντευξη Τύπου με ύβρεις μετά από την ήττα στη Βοστώνη

Δεν κάνει πίσω ο Καϊρί Ίρβινγκ, που εξήγησε μετά από το Game 1 της σειράς Σέλτικς - Νετς ότι δεν τον ενδιαφέρουν όσα ακούει και δεν τον ενδιαφέρει αν θα ανοίγει σε κάθε παιχνίδι διάλογο με την εξέδρα.

Ούτε στιγμή μετάνιωσε ο Καϊρί Ίρβινγκ για τον διάλογο που άνοιξε με τους οπαδούς των Σέλτικς και τα μεσαία δάχτυλα που τους έδειξε στο Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA. Ο σούπερσταρ των Νετς, τον οποίο αποθέωσε με ιδιαίτερο τρόπο ο Ρικ Πιτίνο, πήγε στη συνέντευξη Τύπου προφανώς εκνευρισμένος απ' όσα άκουσε στο TD Garden και ξέσπασε χωρίς να τον ενδιαφέρει το πρόστιμο που 100% θα του επιβληθεί από την Λίγκα για όσα είπε.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το ξέσπασμα του έμπειρου πόιντ γκαρντ χωρίς επεξεργασία. Σε αυτό το video θα τον ακούσετε ενοχλημένο για όσα άκουσε, αλλά και αποφασισμένο να υποστηρίξει τον εαυτό του, τους μπασκετμπολίστες του NBA γενικότερα, σε μία κατάσταση ωστόσο που δείχνει να χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός καθώς οι διάλογοι ανάμεσα σε παίκτες και θεατές γίνονται όλο και πιο συχνοί.

"Τους δίνω την ενέργεια που μου δίνουν. Από εκεί που είμαι έχω συνηθίσει να μου το κάνουν αυτό Δεν το κάνω με όλους τους φιλάθλους αλλά όταν με βρίζουν τους κοιτάω αντίστοιχα. Με φώναζαν γ@μημ#νη σκύλ@ και μ@λ@κ@. Ξέρω ότι πολλοί από αυτούς δεν τα εννοούν. Όλοι περιμένουν να είσαι ταπεινός και τα σχετικά αλλά αυτά εδώ είναι τα playoffs.

Ξέρω τι να περιμένω. Ξέρω από που έρχομαι και ξέρω πως έρχομαι εδώ για να κερδίσω. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, κάποιοι με φωνάζουν με το όνομά μου και με βρίζουν. Έτσι είναι τα πράγματα".

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ