NBA

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ επιστρέφει στην καθημερινότητα των Μπρούκλιν Νετς, αλλά θα παίζει μόνο στα εκτός έδρας

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη τις τελευταίες ημέρες είναι πλέον γεγονός: ο Καϊρί Ίρβινγκ ξεκίνησε τις διαδικασίες για να επιστρέψει στην καθημερινότητα των Μπρούκλιν Νετς. Άγνωστο πότε θα κάνει ντεμπούτο.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα ως φήμη στις ΗΠΑ το γεγονός πως οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζονται να υποδεχθούν ξανά τον Καϊρί Ίρβινγκ στην καθημερινότητά τους.

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ απουσίαζε από την αρχή της σεζόν από προπονήσεις και αγώνες, όντας ανεμβολίαστος, αδυνατώντας παράλληλα να αγωνιστεί στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας λόγω της νομοθεσίας που υπάρχει στο Νέα Υόρκη για τον κορονοϊό.

Πλέον όμως, αρκετά από τα προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις των δύο πλευρών κάμφθηκαν κι έτσι ο Καϊρί Ίρβινγκ επιστρέφει στις προπονήσεις (αρχικά) και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (εν συνεχεία) της ομάδας του. Πότε θα παίξει; Άγνωστο, αφού αυτό θα αποφασιστεί εν καιρώ, αφού αποσαφηνιστεί η ετοιμότητά του. Είναι δεδομένο όμως πως θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του.

Όπως επισημαίνει μάλιστα ο Σαμς Καράνια, ο Καϊρί Ίρβινγκ ξεκίνησε να κάνει τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, προκειμένου να έχει δικαίωμα εισόδου στο προπονητικό κέντρο των Μπρούκλιν Νετς και να συμμετάσχει στις προπονήσεις τους.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ