ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

NBA: Ο Γουόλ έμεινε στους Ρόκετς για 47.4 εκατομμύρια

John Wall, of the Houston Rockets, reacts to a three point basket against the Los Angeles Clippers during the first quarter of an NBA basketball game, Friday, April 23, 2021, in Houston. (Carmen Mandato/Pool Photo via AP)
John Wall, of the Houston Rockets, reacts to a three point basket against the Los Angeles Clippers during the first quarter of an NBA basketball game, Friday, April 23, 2021, in Houston. (Carmen Mandato/Pool Photo via AP) AP

Στους Ρόκετς και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται ο Τζον Γουόλ που ενεργοποίησε την option που υπήρχε στο συμβόλαιό του για 47.4 εκατομμύρια δολάρια.

Παίκτης των Χιούστον Ρόκετς και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Τζον Γουόλ ο οποίος, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια ενεργοποίησε την option που υπήρχε στο συμβόλαιό του για 47.4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γουόλ είχε το δικαίωμα είτε να συνεχίσει με την ομάδα του Τέξας είτε να μην ενεργοποιήσει την option, με τον ίδιο να επιλέγει να παραμείνει στην ομάδα και να βάλει ένα σημαντικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ήταν μία λογική επιλογή, ειδικά από την στιγμή που το Χιούστον αποφάσισε να τον αφήσει εκτός για όλη την φετινή σεζόν προκειμένου να εστιάσει στην βελτίωση νεαρών παικτών, σε μία πρωτόγνωρη απόφαση.

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά στο συμβόλαιο του Γουόλ ο οποίος αναμένεται να καθίσει - ξανά - στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ρόκετς μήπως βρεθεί μία φόρμουλα ώστε να μείνει ελεύθερος.

TAGS ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ