NBA

NBA, ο Γκομπέρ απολογήθηκε για την γροθιά στον Άντερσον: "Τον αγαπάω και τον σέβομαι, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι"

Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Γουλβς
Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Γουλβς Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρούντι Γκομπέρ ζήτησε συγγνώμη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter για την γροθιά που έδωσε στον Κάιλ Άντερσον σε τάιμ-άουτ στον αγώνα, λέγοντας ότι έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά.

Ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της γροθιάς του στον Κάιλ Άντερσον σε ένα τάιμ-άουτ στον αγώνα των Γουλβς με τους Πέλικανς. Λίγες ώρες αργότερα, με τους σφυγμούς να έχουν πέσει, ο Γάλλος σέντερ απολογήθηκε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο twitter, παραδεχόμενος το λάθος του.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ των Γουλβς έγραψε: "Τα συναισθήματά του ξέφυγαν σήμερα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω με αυτό τον τρόπο, ανεξαρτήτως με αυτά που ειπώθηκαν. Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους, τον οργανισμό και ειδικά στον Κάιλ, ο οποίος είναι κάποιος που αγαπάω και σέβομαι ως συμπαίκτη".

Οι Γουλβς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους Λέικερς στο play-in στο πλαίσιο των θέσεων 7-8 δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα αποβάλλουν τον Γκομπέρ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι πάντως το οποίο σκέφτονται. Την ίδια στιγμή πάντως, οι συμπαίκτες του Γκομπέρ, με πρώτο τον Άντερσον, θέλησαν άμεσα να αφήσουν το θέμα πίσω.

"Υπάρχουν πάντα νεύρα σε έναν αγώνα, ειδικά τόσο μεγάλο παιχνίδι, όπου όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Συμβαίνουν αυτά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε έναν αγώνα μπάσκετ" δήλωσε χαρακτηριστικά το θύμα του περιστατικού, για να προσθέσει: "Θα το ξεπεράσουμε. Θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Θα το κρατήσουμε εντός ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να με χτυπήσει. Θα μιλήσουμε για αυτό (σ.σ με τον Γκομπέρ) ως ώριμοι άνδρες".

Θυμηθείτε το σκηνικό με την γροθιά του Γκομπέρ στον Άντερσον:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ