NBA

NBA: Ο Γιουρτσεβέν έμεινε ελεύθερος από τους Χιτ και αρέσει στην Εφές

NBA: Ο Γιουρτσεβέν έμεινε ελεύθερος από τους Χιτ και αρέσει στην Εφές
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Η αποδέσμευση του 25χρονου Τούρκου σέντερ Ομέρ Γιουρτσεβέν από τους Μαϊάμι Χιτ άνοιξε την όρεξη στην Αναντολού Εφές.

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, αφού οι Μαϊάμι Χιτ δεν τον υπολόγιζαν και αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.

Ο 25χρονος Τούρκος σέντερ φαίνεται, λοιπόν, να αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για την Αναντολού Εφές, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Καγκλάρ Τορούν. Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί πάντως να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γιουρτσεβέν θα πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το NBA και επιστρέψει στην πατρίδα του.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο ατζέντης του δήλωσε μετά την είδηση για το διαζύγιο με τους Χιτ: "Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα μέρος που θα τον εκτιμούν και θα τον βοηθήσουν να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του".

Τις δύο χρονιές που βρέθηκε στο Μαϊάμι ο νεαρός ψηλός μέτρησε συνολικά 65 συμμετοχές (56 τη σεζόν 2021/22 και μόλις 9 τη σεζόν 2022/23) με 5.2 πόντους και 4.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η περίπτωση του Γιουρτσεβέν μοιάζει αρκετά με εκείνη του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, που έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς και βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ