NBA

NBA: Ο Γιόκιτς δεν δείχνει το δαχτυλίδι πρωταθλητή μετά τα ματς, αλλά ένα... παιδικό τραγούδι

NBA: Ο Γιόκιτς δεν δείχνει το δαχτυλίδι πρωταθλητή μετά τα ματς, αλλά ένα... παιδικό τραγούδι
PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Γιόκιτς έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με την κίνηση που κάνει μετά τα παιχνίδια των Νάγκετς - όπου πολλοί νόμιζαν ότι έδειχνε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή - λέγοντας ότι στην πραγματικότητα δείχνει ένα... παιδικό τραγούδι στην κόρη του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έγινε viral παρέα με την κόρη του πριν από έναν μήνα, όταν φάνηκε να δείχνουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή μετά το Game 2 του δεύτερου γύρου με τους Σανς. Ο Σέρβος έκανε το ίδιο μετά το Game 1 των τελικών με τους Χιτ. Όλοι το θεώρησαν υπονοούμενο. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Την στιγμή που αρκετός κόσμος θεωρεί ότι πρόκειται για κάποιου είδους... προφητεία, στην πραγματικότητα ο All Star σέντερ απλώς βρίσκει έναν τρόπο να επικοινωνεί με την κόρη του στην εξέδρα και να της θυμίζει ένα... παραδοσιακό σερβικό, παιδικό τραγούδι!

"Είναι απλώς ένα τραγούδι που τραγουδάμε. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά της αρέσει και μου αρέσει να έχω αυτή την σύνδεσή μαζί της" είχε δηλώσει πρόσφατα ο Σέρβος. Τι δείχνει λοιπόν στην πραγματικότητα ο δις MVP του NBA; Την... παλάμη του!

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή σε ένα παραδοσιακό παιδικό τραγούδι της Σερβίας, κάποια στιγμή ρωτάνε τα παιδιά "από πού πίνει νερό το λαγουδάκι;" και η απάντηση είναι να δείχνουν τα παιδιά την παλάμη τους. Δείτε το σχετικό VIDEO μετά την νίκη επί των Χιτ, όπου φαίνεται ότι ο Γιόκιτς αρχικά στέλνει φιλιά στην εξέδρα στην κόρη του και στην συνέχεια δείχνει την παλάμη του και όχι το δάχτυλό του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ