NBA

NBA: Ο Φακούντο Καμπάσο πήγε στους Ντάλας Μάβερικς για να ψάχνει την ευκαιρία με το κιάλι

NBA: Ο Φακούντο Καμπάσο πήγε στους Ντάλας Μάβερικς για να ψάχνει την ευκαιρία με το κιάλι
2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Πόσες ευκαιρίες έχει πάρει ο Φακούντο Καμπάσο στο Ντάλας; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι Μάβερικς του Τζέισον Κιντ; Ποιοι είναι οι αριθμοί του Αργεντινού στην τρίτη σεζόν του στο NBA;

Ήταν ένα από τα πιο καυτά της offseason στην Ευρώπη, κορυφαίες ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, η Ρεάλ ήταν έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον πάρει πίσω στη Μαδρίτη, όμως ο Φακούντο Καμπάσο ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει στο NBA. Βρήκε, με μεγάλη καθυστέρηση, μονοετές συμβόλαιο στους Μάβερικς, πήγε στο Ντάλας για να λειτουργήσει στον ρόλο του backup πόιντ γκαρντ, όμως οι πρώτες εβδομάδες της τρίτης σεζόν του στις ΗΠΑ δεν εξελίσσονται όπως τις περίμενε.

Με τους Μάβερικς να έχουν δώσει 14 αγώνες, ο Αργεντινός μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Έπαιξε 12:57 απέναντι στους Νιου Ορλίανς Πέλικανς (3 πόντοι, 0/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), έπαιξε 2:47 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς (1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 φάουλ), έπαιξε 10 δευτερόλεπτα απέναντι στους Γουίζαρντς και τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) πήρε 22:35 στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς, από το οποίο απουσίαζε ο Λούκα Ντόντσιτς, για να γράψει 3 πόντους από 0/1 δίποντο, 1/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη και ένα φάουλ.

Συνολικά ο Καμπάσο έχει 1.5 πόντους ανά 9.6 λεπτά με 18.2% στα συνολικά σουτ και 22.2% στο τρίποντο, 0.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.5 κλεψίματα, 0.8 λάθη και 0.5 φάουλ, ενώ έχει +1.8 στην κατηγορία +/- που σημαίνει ότι στο διάστημα που βρίσκεται στο παρκέ, οι Μάβερικς κερδίζουν με 1.8 πόντους. Ο Τζέισον Κιντ έχει αποφασίσει να στηριχθεί στους Λούκα Ντόντσιτς (37.2 λεπτά ανά αγώνα) - Σπένσερ Ντίνγουιντι (33.7 λεπτά ανά αγώνα), κρατάει πάντα έναν στο παρκέ και κάπως έτσι η ομάδα του Ντάλας απλώς δεν έχει αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ με ενεργό ρόλο.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ