NBA

NBA: Ο Εμπίντ πάτησε κατά λάθος τον Γουίλιαμς στο κεφάλι, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

NBA: Ο Εμπίντ πάτησε κατά λάθος τον Γουίλιαμς στο κεφάλι, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός
PRINTSCREEN

Τρομακτική στιγμή στο Game 3 των Σίξερς με τους Σέλτικς, με τον Τζοέλ Εμπίντ να πατάει κατά λάθος στο κεφάλι τον Γκραντ Γουίλιαμς πριν πέσει στο παρκέ, με τον φόργουορντ της Βοστώνης να γλιτώνει από θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό, μένοντας με ενθύμιο μία... ανοιχτή μύτη.

Ο Γκραντ Γουίλιαμς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται τυχερός. Ο φόργουορντ των Σέλτικς γλίτωσε από θαύμα έναν σοβαρό τραυματισμό στο Game 3 της Βοστώνης με τους Σίξερς, αφού ενεπλάκη σε μία απίστευτα περίεργη - και τρομακτική - φάση με τον Τζοέλ Εμπίνε, με τον σταρ της Φιλαντέλφεια να τον πατάει κατά λάθος στο κεφάλι!

Το παιχνίδι βρισκόταν στα μέσα της τέταρτης περιόδου, όταν ο Εμπίντ προσπάθησε να δεχθεί πάσα από τον Τζέιμς Χάρντεν κερδίζοντας φάουλ από τον Τζέιλεν Μπράουν. Σε ένα περίεργο σκηνικό όμως, οι Μπράουν και Γουίλιαμς βούτηξαν μετά το σφύριγμα παρέα για να πάρουν την μπάλα, με τον Εμπίντ να χάνει την ισορροπία του να γυρίζει πλάτη και να πέφτει στο παρκέ, προσπαθώντας να τους αποφύγει.

Η λεπτομέρεια; Στην προσπάθειά του να μην χτυπήσει ο ίδιος, πάτησε κατά λάθος στο κεφάλι τον Γουίλιαμς, σε μία τρομακτική στιγμή. Ο Γουίλιαμς έπιασε αμέσως το πρόσωπό του δείχνοντας να υποφέρει, αφού είχε ματώσει η μύτη του. Το replay της φάσης ωστόσο ήταν που τρόμαξε τος πάντες, αφού τότε αντιλήφθηκαν όλοι τι είχε συμβεί. Για καλή τύχη όλων ωστόσο, ο φόργουορντ των Σέλτικς απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό και μάλιστα συνέχισε το παιχνίδι.

Δείτε το VIDEO της φάσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ