NBA

NBA: Ο Έιτον δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Νετς επειδή αποκλείστηκε στο σπίτι του λόγω χιονόπτωσης

Ο ΝτιΆντρε Έιτον
Ο ΝτιΆντρε Έιτον Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΝτιΆντρε Έιτον τέθηκε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νετς για τον πιο τρελό λόγο, αφού είχε αποκλειστεί στο σπίτι του λόγω της έντονης χιονόπτωσης στο Πόρτλαντ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τεθεί ένας παίκτης εκτός από έναν αγώνα της ομάδας του. Άλλοι είναι σοβαροί, άλλοι λιγότεροι σοβαροί. Και μετά υπάρχει ο λόγος που έμεινε ο ΝτιΆντρε Έιτον εκτός από τον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νετς (νίκη με 105-103 για το Πόρτλαντ), ο οποίος έγραψε... ιστορία.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Έιτον δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Νετς επειδή - πολύ απλά - δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Ο λόγος; Είχε αποκλειστεί στο σπίτι του λόγω της έντονης χιονόπτωσης που υπήρχε στο Πόρλταντ, με αποτέλεσμα να υπάρχει πάγος στην γειτονιά του.

Οι Μπλέιζερς προσπάθησαν (κυριολεκτικά) να του... ανοίξουν τον δρόμο στέλνοντας δικούς τους ανθρώπους στην γειτονιά του δυναμικού σέντερ, ωστόσο οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν μάταιες, με τον Έιτον να καταγράφει μία από τις πιο περίεργες απουσίες στην σύγχρονη ιστορία του NBA.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ