NBA

NBA: Ο Άντονι Έντουαρντς γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του, ανησυχία στους Γουλβς

Ο Άντονι Έντουαρντς αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ με την βοήθεια του Καρλ-Άντονι Τάουνς
Ο Άντονι Έντουαρντς αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ με την βοήθεια του Καρλ-Άντονι Τάουνς Ⓒ 2023 NAM Y. HUH/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Γουλβς, αφού ο Άντονι Έντουαρντς γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Μπουλς και αποχώρησε από το παρκέ, με την Μινεσότα να ελπίζει ότι ο σταρ της απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Η ήττα από τους Μπουλς έπειτα από 2 παρατάσεις ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους Γουλβς μετά το παιχνίδι. Ο λόγος ήταν πως το μυαλό όλων ήταν στον Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα.

Ο σταρ των Γουλβς προσγειώθηκε άτσαλα και γύρισε άσχημα τον δεξιό του αστράγαλο έπειτα από πάσα που επιχείρησε και αμέσως άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο, αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Ο νεαρός γκαρντ τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο παιχνίδι και κάποια στιγμή επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του με μπότα στο δεξί του πόδι, δηλώνοντας στην συνέχεια ότι δεν μπορούσε να πατήσει καλά και ελπίζει να αποφύγει τα χειρότερα.

Την φετινή σεζόν ο Έντουαρντς έχει 24.7 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 46.1% στα σουτ και 37.1% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις να αποτελούν ρεκόρ καριέρας.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Έντουαρντς. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ