ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA, Ντουράντ: "Ξέρω πως είμαι πολύ καλός και πως καμία ομάδα δεν θα με έδινε έτσι"

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Σίγουρος για τον εαυτό του παρουσιάστηκε στην Media Day των Νετς ο Κέβιν Ντουράντ τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν θα τον άφηνε να φύγει χωρίς μάχη και πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποτέλεσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού στο ΝΒΑ. Η απόφασή του να ζητήσει ανταλλαγή έσκασε σαν βόμβα ενώ μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και ανεπιτυχών συζητήσεων αποφάσισε να στηρίξει τους Νετς και να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν.

Το γεγονός πως θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας του Μπρούκλιν δεν του κάνει εντύπωση ενώ στο πλαίσιο της Media Day των Νετς δήλωσε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και πολύ καλός για να γίνει ανταλλαγή τόσο εύκολα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφασή του να απαιτήσει ανταλλαγή και στην συνέχεια να το πάρει πίσω: "Υπήρξε μεγάλη αβεβαιότητα στην ομάδα την περσινή σεζόν. Ένιωσα πως ακόμα μία σεζόν δεν ήταν υγιής. Όσο προχωράει η σεζόν βλέπεις τι γίνεται και η αβεβαιότητα δεν έφυγε. Μεγαλώνω, ήθελα να είμαι σε ένα μέρος σταθερό και να παλέψω για πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι βάλαμε κάποια πράγματα κάτω και με τις αποτυχίες που είχαμε. Μίλησα με τον Στιβ Κερ και με τους ηθύνοντες την ομάδα, ήρθαμε σε συμφωνία και αποφασίσαμε να πάμε μπροστά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για το αν είναι έκπληκτος που παρέμεινε: "Όχι, δεν είμαι. Ξέρω πως είμαι καλός και πως καμία ομάδα δεν θα με έδινε έτσι, με τόση άνεση. Αυτό εκτίμησα που μου είπαν και οι άνθρωποι των Νετς 'είσαι πολύ καλός για να σε δώσουμε έτσι'. Ξέρω ποιος είμαι".

Για το αν πρέπει να αποδείξει στους φιλάθλους πως δεν θα ζητήσει ξανά ανταλλαγή και θα παλέψει: "Μετά από τρία χρόνια οι φίλαθλοι πρέπει να με ξέρουν. Δεν θεωρώ πως πρέπει να αποδείξω κάτι. Υπέγραψα και συμφώνησα να προχωρήσω παρακάτω με αυτή την ομάδα. Αν έχουμε αμφιβολίες δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Με βλέπεις, ξέρεις τι κάνω και πόσο με νοιάζει η οργάνωση και ένα καλό πλάνο. Προσπαθώ να παραμείνω ο εαυτός μου. Σε κάποιους δεν θα αρέσει αλλά έτσι είναι".

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ