NBA

NBA, Ντόντσιτς: "Μου λείπει πολύ ο Μπράνσον"

Ο Λούκα Ντόντσιτς στο παιχνίδι των Μάβερικς με τους Χόρνετς
Ο Λούκα Ντόντσιτς στο παιχνίδι των Μάβερικς με τους Χόρνετς AP PHOTO/LM OTERO

Ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε για το αν του λείπει ο Τζέιλεν Μπράνσον από τους Μάβερικς και η απάντησή του δεν έκρυβε ακριβώς περιθώρια για... αμφισβήτηση.

Οι Μάβερικς απέχουν πλέον μερικές ήττες (ή νίκες των Θάντερ) από το απόλυτο φιάσκο και την μη είσοδο στο play-in της Δύσης, όταν έναν χρόνο νωρίτερα έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Από την αρχή της σεζόν γίνεται κουβέντα για το πώς έχασαν για το... τίποτα τον Τζέιλεν Μπράνσον που πήγε στους Νικς και παίζει σαν All Star. Και φαίνεται ότι ο Λούκα Ντόντσιτς το έχει αυτό στο μυαλό του.

Ο σταρ των Μαβς έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το πόσο του λείπει ο νυν γκαρντ των Νικς, με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη: "Πολύ. Μου λείπει πολύ. Είναι σπουδαίος τύπος και σπουδαίος παίκτης".

Ο Ντόντσιτς είπε κι άλλα πράγματα, με ένα εξ αυτών να είναι η χημεία της ομάδας, που έχει χαλάσει από τότε που αποχώρησε ο Μπράνσον και δεν φάνηκε να βελτιώνεται με την προσθήκη του Καϊρί Ίρβινγκ: "Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν έχουμε την περσινή χημεία. Νομίζω ότι πέρυσι η χημεία μας βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν χτίζεται από την μία στιγμή στην άλλη, είναι μία μεγάλη διαδικασία".

Κλείνοντας, ο Ντόντσιτς παραδέχθηκε αυτό που βλέπουν όλοι, ότι το πρόβλημα των Μαβς είναι η άμυνά τους: "Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Το θέμα μας είναι η άμυνα. Πιστέυω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκοράρει σε εμάς. Οποιοσδήποτε όμως".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ