NBA

NBA: Ντόντσιτς και Λεμπρόν διέλυσαν τους Γουίζαρντς, θετικά αποτελέσματα για Σέλτικς και Νικ

AP

Με καυτό δίδυμο Ντόντσιτς – Λεμπρόν οι Λέικερς νίκησαν εύκολα τους Γουίζαρντς, ενώ θετικά αποτελέσματα σημείωσαν οι Σέλτικς και Νικς.

Με τριπλό Ντόντσιτς και εντυπωσιακό Τζέιμς οι Λέικερς διέλυσαν τους Γουίζαρντς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα. Με νίκες συνεχίζουν την πορεία τους στο NBA οι Σέλτικς και Νικς.

Λέικερς – Γουίζαρντς: 142-111

Οι Ντόντσιτς και Λεμπρόν καθάρισαν για τους Λείκερς, παίρνοντας εύκολα τη νίκη κόντρα στους Γουίζαρντς.

Ο Σλοβένος σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σημειώνοντας triple-double από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους, 13 ασίστ και 11 ριμπάουντ.

Για ακόμα μία φορά ο 41χρονος σταρ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση με 20 πόντους, τρία ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, να μπαίνει στο παρκέ και να αποθεώνεται από το κοινό.

Από τους ηττημένους, ο Μπράνχαμ ήταν εκείνος που ξεχώρισε, καταγράφοντας 17 πόντους και ένα ριμπάουντ, με τον Σαρ να τον ακολουθεί με 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Οι Λέικερς επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στο 30-19, ενώ οι Γουίζαρντς έπεσαν στο 12-35.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-41, 48-77, 84-108, 142-111

Σέλτικς – Κινγκς: 112-93

Την όγδοη συνεχόμενη σημείωσαν οι Κινγκς, καθώς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς με 112-93.

Ο Πίτσαρντ ήταν εντυπωσιακός από τους νικητές, αφού σημείωσε 29 πόντους, δύο ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, με τον Σάιερμαν να σταματάει στους 15 πόντους και στα πέντε ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΛαΒίν ήταν εκείνους που ξεχώρισε με 17 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, με τον τον Ρεινό να τον ακολουθεί με double-double εμφάνιση με 14 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Σέλτικς ανέβηκαν στο 30-18, ενώ οι Κινγκς έπεσαν στο 12-38.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 40-25, 72-46, 86-66, 112-93

Νικς – Μπλέιζερς: 127-97

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη κατέγραψαν οι Νικς, επικρατώντας των Μπλέιζερς με 127-97.

Οι Μπράνσον και Ανουνόμπι ήταν εκείνοι που τράβηξαν τα βλέμματα από τους νικητές, με τον πρώτο να σκοράρει 26 πόντους και τον δεύτερο δύο λιγότερους (24). Καλή εμφάνιση σημείωσε και ο Χαρτ με 20 πόντους, με τον Τάουνς να τον ακολουθεί με 14 πόντους, ενώ μάζεψε και 20 ριμπάουντ.

Από τους ηττημένους, ο Σαρπ ήταν ο πρώτος σκόρερ, με 26 πόντους, σημειώνοντας τρία ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Οι Νικς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 30-18, ενώ οι Μπλέιζερς έπεσαν στο 23-26.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 37-22, 59-49, 87-69, 127-89

Πέλικανς – Γκρίζλις: 114-106

Οι Πέλικανς ανέβασαν την απόδοσή τους και στις δύο πλευρά του παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Γκρίζλις 114-106.

Τρεις παίκτες ξεχώρισαν από τους νικητές. Ο λόγος για ρους Μπέι, Κουίν και Γούλιαμσον, με τους δύο πρώτες να πετυχαίνουν από 22 πόντους και τον τρίτο έναν λιγότερο (21).

Από τους ηττημένους, οι Τζάκσον και Σπένσερ ήταν οι πρώτοι σκόρερ, καταγράφοντας από 16 πόντους.

Οι Πέλικανς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 13-37, ενώ αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα για τους Γκρίζλις, πέφτοντας στο 18-28.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-32, 58-61, 93-76, 1114-106

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ