NBA

NBA, Ντοκ Ρίβερς: "Η κούρσα για τον MVP τελείωσε, είναι ο Εμπίντ"

Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντοκ Ρίβερς αποθέωσε τον Τζοέλ Εμπίντ μετά την 52αρα του στην νίκη επί των Σέλτικς, λέγοντας ότι σε αυτό το παιχνίδι ο All Star σέντερ ουσιαστικά κλείδωσε το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου.

Ο Τζοέλ Εμπίντ διέλυσε τους Σέλτικς με 52 πόντους στην νίκη των Σίξερς με 103-101, σε ένα ακόμα φετινό σόου. Και, σύμφωνα με τον Ντοκ Ρίβερς, σε αυτό το παιχνίδι ξεκαθαρίστηκε ότι ο σταρ της ομάδας του πρέπει να αναδειχθεί ο MVP της κανονικής περιόδου.

Είναι πλέον αποδεκτό ότι το βραβείο του MVP θα κριθεί ανάμεσα στον Εμπίντ, τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Ρίβερς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος μετά το ματς. "Η κούρσα για τον MVP τελείωσε. Ο τύπος μόλις σκόραρε τους μισούς μας πόντους σε έναν αγώνα NBA" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σίξερς, για να προσθέσει αναφερόμενος στο παιχνίδι: "Κάναμε πολλά πράγματα λάθος, αλλά είχαμε τον Εμπίντ".

Με τον Ρίβερς συμφώνησε και ο Τζέιμς Χάρντεν, δηλώνοντας σχετικά: "Ο Τζοέλ πρέπει να το κερδίσει το βραβείο. Παλεύει για το βραβείο εδώ και χρόνια. Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο NBA πέρυσι και πιθανότατα θα είναι και φέτος. Είμαστε τρίτοι στην Ανατολή και είναι συνεπής όλη την σεζόν".

Ο Εμπίντ από την πλευρά του κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητή του και του συμπαίκτη του και ήταν ξεκάθαρος, κοιτάζοντας όμως την μεγάλη εικόνα: "Πιθανότατα έχουν δίκιο. Αλλά έχουμε μεγαλύτερους στόχους μπροστά μας".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ