NBA

NBA, Νικς: Στην λίστα των Νεοϋορκέζων ο Ντι Άντζελο Ράσελ ενόψει του καλοκαιριού

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με την φανέλα των Γουλβς
Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με την φανέλα των Γουλβς Ⓒ 2022 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νικς θα ψάξουν για έναν πόιντ γκαρντ το καλοκαίρι, με τον Ντι Άντζελο Ράσελ των Γουλβς να φέρεται να είναι ένας από τους στόχους της ομάδας, με τους Νεοϋορκέζους να ψάχνουν ένα κατάλληλο πακέτο ανταλλαγής.

Η αναζήτηση ενός ποίντ γκαρντ θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι για τους Νικς, που είδαν ότι το περσινό πείραμα με τον Κέμπα Γουόκερ δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, αμερικανική δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας από τους στόχους τους θα είναι ο Ντι Άντζελο Ράσελ.

Ο γκαρντ των Γουλβς έχει συμβόλαιο έως το 2023, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω ανταλλαγής. Και οι Γουλβς δεν σκοπεύουν απλώς να τον... ξεφορτωθούν, αφού μετά τους Καρλ-Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς είναι ο τρίτος στην σειρά της... ιεραρχίας.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, ειδικά από την στιγμή που ο πρώην Πρόεδρος των Γουλβς, Γκέρσον Ρόχας, ανέλαβε πλέον διοικητικό πόστο στους Νικς. Ο λόγος; Ο Ρόχας έχει... λατρεία στον Ράσελ, αφού το καλοκαίρι του 2019 που ο ταλαντούχος γκαρντ ήταν free agent είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, κάτι τελικά που κατάφερε μερικούς μήνες αργότερα, όταν τον Φλεβάρη του 2020 τον πήρε μέσω ανταλλαγής από τους Γουόριορς για χάρη του Άντριου Γουίγκινς.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Νικς θα ψάξουν για πόιντ γκαρντ το καλοκαίρι. Και ο Ράσελ βρίσκεται... πάνω-πάνω στην λίστα τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ