NBA

NBA, Νικς: Παραμένει εκτός ο Ραντλ, ανοιχτό το ενδεχόμενο χειρουργείου στον ώμο

NBA, Νικς: Παραμένει εκτός ο Ραντλ, ανοιχτό το ενδεχόμενο χειρουργείου στον ώμο
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Τζούλιους Ραντλ μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο, συμπληρώνοντας ότι θέλει να επιστρέψει φέτος στην δράση.

Ο Τζούλιους Ραντλ θέλει να επιστρέψει στην δράση φέτος, ειδικά δεδομένου ότι οι Νικς έχουν ελπίδες να πάνε μακριά στα playoffs. Δεν ξέρει όμως ακόμα αν θα τα καταφέρει.

Αυτό τόνισε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τον τραυματισμό του στον δεξιό ώμο (εξάρθρωση) πριν από τρεις εβδομάδες, αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση.

"Υπάρχουν ακόμα κάποια βήματα που πρέπει να κάνω. Είναι μία διαδικασία" ανέφερε αρχικά ο σταρ των Νικς, για να προσθέσει: "Πρέπει να τα ζυγίσω όλα και να αποφασίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να αποφύγω το χειρουργείο και να επιστρέψω στην δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έχω πάρει πολλές απόψεις από γιατρούς. Μου αρέσει το πώς αισθάνομαι τώρα, επειδή δυναμώνω. Ποτέ δεν λέω ποτέ όμως και πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για εμένα ώστε να έχω μία μακριά καριέρα, να έχω διάρκεια".

Την φετινή σεζόν ο Ραντλ έχει 24 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ