NBA

NBA, Νικς: Ο Τζούλιους Ραντλ αγωνίζεται με πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του

Ο Τζούλιους Ραντλ
Ο Τζούλιους Ραντλ © 2023 WILFREDO LEE/AP IMAGES

Ο Τζούλιους Ραντλ μοιάζει με σκιά του εαυτού του στην σειρά των Νικς με τους Καβαλίερς, με τους Νεοϋορκέζους να έχουν παρόλα αυτά προβάδισμα με 3-1. Ο λόγος ωστόσο των μέτριων εμφανίσεών του είναι ότι εξακολουθεί να αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Οι Νικς βιώνουν μεγάλες στιγμές, αφού μετά την νίκη τους στο Game 4 επί των Καβαλίερς (102-93) βρίσκονται μπροστά με 3-1 στην σειρά. Ο Τζούλιους Ραντλ όμως δεν αγωνίστηκε στην 4η περίοδο και ο Τιμ Τίμποντο αποκάλυψε ότι αυτό δεν έγινε για λόγους τακτικής, αλλά επειδή ο σταρ της ομάδας δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο (διάστρεμμα) που τον άφησε εκτός δράσης τις δύο τελευταίες εβδομάδες της κανονικής περιόδου.

"Πολλοί παίκτες πιθανότατα δεν θα έπαιζαν αν είχαν το ίδιο πρόβλημα. Μας έχει δώσει ό,τι έχει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Νικς όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αγωνίστηκε στην 4 περίοδο του Game 4 ο All Star φόργουορντ: "Αυτό λατρεύω σε αυτόν. Έπαιξε σε 77 σερί αγώνες στην κανονική περίοδο πριν τραυματιστεί και μετά το διάστρεμμα που υπέστη δούλεψε σαν τρελός κάθε μέρα, ξέροντας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα".

Στην σειρά με τους Καβαλίερς ο Ραντλ έχει 14.8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 32.3% στα σουτ σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην κανονική περίοδο είχε 25.1 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 45.9% στα σουτ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Είναι σαφές ότι δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά - όπως φαίνεται - ακόμα και η παρουσία του στο παρκέ είναι αρκετή στους Νεούορκέζους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ