NBA

NBA, Νικς: Ο Τζος Χαρτ ετοιμάζεται να υπογράψει 4ετή επέκταση συμβολαίου έναντι 75 εκατ. δολαρίων

Ο Τζος Χαρτ
Ο Τζος Χαρτ Ⓒ 2023 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νικς ετοιμάζονται να δέσουν για καιρό τον Τζος Χαρτ, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι μέσα στον Αύγουστο ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ θα υπογράψει τετραετή επέκταση συμβολαίου έναντι 75 εκατ. δολαρίων.

Ο Τζος Χαρτ έκανε υπομονή για χάρη των Νικς και δικαιώνεται. Όταν ξεκίνησε η free agency, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ δέχθηκε να καθυστερήσει μερικές ημέρες να κάνει opt in στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2023/24 έναντι 12.9 δολαρίων, για να δώσει χρόνο στους Νεοϋορκέζους να συμφωνήσουν με τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο. Και τώρα έρχεται η ανταμοιβή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "New York Daili News", ο απόφοιτος του κολεγίου του Βιλανόβα αναμένεται μέσα στον Αύγουστο να υπογράψει τετραετή επέκταση συμβολαίου έναντι 75 εκατ. δολαρίων, με τους Νικς να τον δένουν για καιρό.

Οι Νικς απέκτησαν τον Χαρτ με ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς στα μέσα της σεζόν και τον όρισαν αμέσως ως τον έκτο παίκτη τους. Με την φανέλα των Νεοϋορκέζων ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 10.2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 51.9% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs είχε 10.4 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ