NBA

NBA, Νικς: Νέο πρόβλημα με Ανουνόμπι, τέθηκε ξανά εκτός με πρόβλημα στον αγκώνα

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι
Ο Όου Τζι Ανουνόμπι Ⓒ 2024 ETER K. AFRIYIE/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Νικς, αφού ο Όου Τζι Ανουνόμπι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον εγχειρισμένο δεξιό του αγκώνα και τέθηκε ξανά εκτός δράσης, χωρίς να είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι πονάει (πάλι) στον δεξιό αγκώνα (στο χέρι που σουτάρει) και μαζί του πονάνε και οι Νικς. Ο βασικός σμολ φόργουορντ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί ξανά εκτός δράσης, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό πότε θα επιστρέψει.

Ο Ανουνόμπι είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον περασμένο Φλεβάρη. Πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε, ωστόσο έπειτα από τρεις αγώνες ο αγκώνας του πρήστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, με τον προβληματισμό ωστόσο να παραμένει.

Ο Ανουνόμπι έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο γρανάζι των Νεοϋορκέζων από τότε που αποκτήθηκε με ανταλλαγή από τους Ράπτορς, με την Νέα Υόρκη να έχει ρεκόρ 15-2 όταν τον έχει στην σύνθεσή της.

Με την φανέλα των Νικς ο Ανουνόμπι έχει 14.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ